in , , ,

Europese Commissie ontmaskert verkiezingsleugens van Duitse regering

EU 1540037887
geralt / Pixabay

Duitsland is de controle over de migratie inmiddels volledig kwijtgeraakt. Volgens een intern bericht van de Europese Commissie neemt het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken aan dat de “irreguliere migratie hoger is dan door de nu gepresenteerde cijfers wordt voorgesteld”.

In duidelijke taal: de bekende statistieken zijn het papier niet waard waarop ze geschreven staan. Integendeel, aldus een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Belastbare uitspraken zouden “serieus niet mogelijk zijn”.

Bericht van de Europese Commissie ontmaskert verkiezingsleugens van
de Duitse regering: zogenaamde daling van de migratie zomaar bedacht!

Tien dagen geleden nog beweerde de Duitse regering driest  dat het aantal asielzoekers zou dalen, wat hoogstwaarschijnlijk te maken had met de verkiezingen in Beieren en Hessen. Het waarheidsgehalte van deze uitspraak wordt door het ministerie van Binnenlandse Zaken zelf weerlegd.

Grenscontroles zijn het enige probate middel om een einde te maken aan Merkel´s asielchaos. Zolang de Duitse regering dit niet inziet, nemen de kosten voor de belastingbetaler dagelijks toe, terwijl de binnenlandse veiligheid steeds verder erodeert.

De AfD-fractie zal zich ervoor in blijven zetten om deze en vele andere wantoestanden op te heffen.

(www.welt.de)

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
asteroid 1540033876

Begroting verdrievoudigd: Waarom doet NASA dit als er geen gevaar is?

vice premier marrakesh omvolking

Video: Vice-Premier Hugo de Jonge weet niet wat Marrakesh migratiepact is, heeft er zelfs nog nooit van gehoord!