in , , , , , , , ,

Europese Commissie wil analyse veiligheidsrisico’s 5G, gezondheidsrisico’s boeit niet

De  vraagt de -landen voor 30 juni de veiligheidsrisico’s van het beoogde 5G-internet te analyseren. Brussel wil vooral weten wat de meest kwetsbare factoren zijn van het snelle netwerk en waar veiligheidslekken grote gevolgen kunnen hebben.

Brussel wil dat het EU-agentschap voor netwerk- en informatiebeveiliging ENISA vervolgens de informatie evalueert om een Europese ’5G-risicokaart’ op te stellen. Die zou voor oktober klaar moeten zijn.

EU-commissaris Andrus Ansip (Digitale Eengemaakte Markt): ,,5G gaat ons leven veranderen. Het datavolume zal enorm groeien. We moeten de gegevens van onze burgers en bedrijven beschermen. Er zijn zorgen over de nieuwe technologieën, en iedereen weet dat we het dan over en Huawei hebben.”

Hij wees erop dat producenten in China wettelijk verplicht zijn met de veiligheidsdienst samen te werken. De EU is bang dat bij het toelaten van telecombedrijven als Huawei bij de aanleg van de 5G-netwerken via ‘achterdeurtjes’ in software bedrijfs- of staatsgeheimen hun weg kunnen vinden naar Peking.

Huawei zegt in een reactie de zorgen van de EU te begrijpen en zich ervoor in te zetten ,,om de uitrol van 5G in een succes te maken.”

Lees verder bij de bron: Europa Nu

Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mens en dier ziek maakt. Apple, Xiaomi, Sony en HTC ver boven norm

De aarde in een magnetron? We krijgen maar liefst 20.000 satellieten naast ontelbare zenders op aarde voor 5G netwerk

Griezelig: De bizarre overeenkomst tussen het nieuwe 5G-technologie en crowd control wapens


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
  1. Het zoveelste teken dat de EU geregeerd wordt door het geld en macht en door niets anders. De burgers zijn goed voor het leveren van slavenarbeid en de afdracht van het grootste deel van de inkomsten in de vorm van eindeloze belastingen.
    Meer dan 90 % van alle aardse goederen en geld zit bij een extreem kleine groep van minder dan 1 % van de wereldbevolking. Ergo: de bevolking wordt aan alle kanten ook nog eens bedonderd door onder andere de banken die geld uit het niets printen ……
    De hoogste tijd dat burgers wakker worden en een eind maken aan de grenzeloze afpersing en betutteling, het eindeloze bedrog, de leugens, de moorden, de vergiftiging en noem maar op ….. Het moet ophouden.

  2. Er is GVD al lang een wetenschappelijk verband gelegd. Deze zionistische Tering oplichters zijn nu helemaal de weg kwijt. Ze kunnen daar allemaal de KK krijgen

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Europarlement eist excuses van lidstaten ‘voor misdaden tijdens koloniale periode’

blank

EU komt met een tweede criminele bailoutplan voor de banken