in , , ,

Europese Unie “koopt” mainstream journalisten

De Europese Unie heeft via de State of the Union toespraak van Jean-Claude duidelijk gemaakt dat er geen einde zal komen aan de immigratie uit het Midden Oosten en

Omdat het overgrote deel van de bevolking hier faliekant tegen is, wordt het voor de heel belangrijk dat mainstream journalisten aan hun zijde staan.

De reden dat mensen bij alternatieve nieuwsbronnen meestal wel de waarheid krijgen, in tegenstelling tot bij de mainstream media, is omdat er in het alternatieve circuit geen belangenorganisaties zijn die voorschrijven hoe journalisten zich dienen te gedragen en wat ze wel en niet mogen schrijven.

Zo is er bijvoorbeeld de European Federation of Journalists (EJF), de grootste organisatie voor mainstream journalisten in Europa, waarbij 320.000 journalisten zijn aangesloten die weer behoren bij 73 organisaties voor journalistiek in 43 verschillende landen.

Dit maakt het EFJ een machtig instituut en deze club is op dit moment bezig met een campagne door geheel Europa met de titel:  “Media against Hate.”

Het doel van deze campagne is volgens de organisatie als volgt:

Het tegengaan van haatzaaien en in de media, zowel offline als online. De media en journalisten spelen een cruciale rol in het informeren en vormen van meningen zowel bij beleidsmakers als ook in de maatschappij, over immigratie en vluchtelingen. Naarmate er steeds meer sprake is van haat zaaien en stereotype profilering door geheel Europa, van immigranten, is het meer dan ooit nodig dat de media eerlijk en gebalanceerd verslag doet. Ondanks dat er soms goede journalistieke praktijken worden waargenomen, is het nodig dat er verdere training komt en middelen ter beschikking worden gesteld voor professionals in de media om te helpen met het promoten van de dialoog en het democratisch proces.

Het bovenstaande heeft niets meer te maken met de primaire taak van een journalist, het brengen van de feiten, maar alles met het volgen van een gekleurde agenda.

Het is dan natuurlijk ook niet zo vreemd om te ontdekken dat dit alles wordt aangestuurd vanuit de politiek, de Europese politiek in dit geval, die een aantal campagnes, waaronder bovengenoemde, financieel steunt onder de noemer van haar Rights, Equality and Citizenship Programme (REC).

Het doel van dit programma is volgens de EU: het benoemen van de zorgwekkende toename van haat zaaien en haatmisdaden door het beschikbaar stellen van voor bepaalde acties die als doel hebben om racisme, xenofobie en andere vormen van intolerantie tegen te gaan.

Waarbij dus de (onwenselijke) situatie is ontstaan dat de grootste politieke speler in Europa openlijk de “vrije pers” beïnvloedt met haar eigen politieke agenda.

Met de geldbuidel van de EU worden clubs als de EJF financieel gesteund en dus moeten de 320.000 leden ervoor zorgen dat de belangen van de grootste sponsor worden gediend.

Dit alles is hard nodig, want de EU heeft nog veel meer immigratie op het menu staan dat aan de burgers moet worden verkocht. En dan gaat het over immigratie van mensen uit het Midden Oosten en Afrika. In zijn State of the Union toespraak afgelopen september liet Jean-Claude Juncker er geen enkele twijfel over bestaan dat ondanks dat het overgrote deel van de Europeanen geen immigratie meer wil, de EU daar volkomen maling aan heeft en dat zij niet van plan zijn om het te stoppen.

Hij zei onder andere letterlijk: “In tegenstelling tot wat sommigen zeggen, is Europa geen fort en moet dat ook nooit gaan worden. Europa is en moet ook een continent van solidariteit blijven, waar zij die vrezen voor vervolging bescherming kunnen vinden”.

Via het eerder genoemde REC programma is er onlangs een boekpublicatie gefinancierd dat een handboek beoogt te zijn voor journalisten met richtlijnen over hoe ze over immigranten en immigratie zouden moeten schrijven. Dit onder het mom van “kwaliteitsverslaggeving over immigranten kwesties”.

De richtlijnen voor journalisten over hoe en wat ze moeten schrijven over bovengenoemde zaken gaan heel ver.

Waar het op neerkomt is dat de EU journalisten voorschrijft op de Zweedse manier te gaan schrijven over zaken die betrekking hebben op immigranten en/of de islam.

Wanneer een moslim immigrant uit het Midden Oosten een vrouw of meisje aanrandt en verkracht, dan volstaat het om te schrijven dat de verkrachting is gebeurd door een “man”. Ieder verder kenmerk zou stigmatiserend werken richting een bepaalde groep en haat zaaien bevorderen.

Ook wil de EU dat journalisten de moslims in Europa meer zichtbaar maken en moeten ze vooral de woorden islam en moslim zoveel mogelijk vermijden, want ook dat zou stigmatiserend werken en als haat zaaien uitgelegd kunnen worden. De EU adviseert alleen bepaalde kenmerken zoals moslim of immigrant te noemen als het absoluut noodzakelijk is om het nieuws te kunnen brengen.

Datgene wat onze maatschappij had kunnen redden van de ondergang, namelijk een pers die de feiten verslaat waardoor burgers zien dat ze aan alle kanten worden beetgenomen, wordt nu, ondanks dat het ook nu al grotendeels voorgekookt wordt, steeds openlijker een instrument in handen van diezelfde machthebbers om hun agenda te dienen.

Een agenda die erop is gericht Europa volkomen te ontwrichten in het kader van het door hen geliefde en omarmde Kalergiplan.

Het gaat nu zover dat zelfs de schijn dat de mainstream media de feiten brengen zoals die zich voordoen, niet een meer wordt opgehouden. Alle 320.000 mainstream journalisten in Europa worden door de EU gekauft. Als zij willen blijven werken in mainstream land, dan zullen ze zich aan de Orwelliaanse voorschriften dienen te houden, want anders…..

Lees ook eens verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
3 jaren geleden

We kunnen de borst dus weer nat maken?Nexit!NU!

Revo Lutie
3 jaren geleden

Het moment komt daar dat de burgers deze dictatuur niet langer kunnen en mogen accepteren. Zonder enige argumentering worden besluiten genoemd waarvan een kind kan zien dat die bedreigend zijn voor de samenleving. De EU laat zien niets minder te zijn dan een dictatuur van het ergste soort. En daar bedoel ik mee dat een levensbedreigende situatie gaat ontstaan wanneer de EU vrij spel blijft krijgen. Er zit weinig anders op dan dat de burgers zeer sterk in actie moeten komen willen zaken niet verder ontsporen.

Antwoord aan  Revo Lutie
3 jaren geleden

@ Revo Lutie

Geloof jij daar echt in ? Persoonlijk heb ik er nog weinig vertrouwen in dat de Nederlanders (maar ook mensen elders in de wereld, want het is niet alleen een Nederlands/westers probleem) echt wakker worden. Laat staan dat men echt gaat opstaan.

Er zijn sinds WO II weet ik niet hoeveel schandalen geweest waaruit elke keer weer bleek dat het systeem door en door verrot is en vijandig gezind is richting elke bevolking. Ondanks al die schandalen waarbij de verantwoordelijken nooit serieus gestraft werden/worden; stellen de meeste mensen zich vandaag nog steeds niet de vraag of die schandalen niet het “topje van de ijsberg zijn”, ook via stembus wordt er nog steeds voldoende gestemd (al sluit ik verkiezingsfraude niet uit) op al die linkse en rechtse (enkele uitzonderingen daargelaten) politieke partijen die al jaren in handen zijn van de globalisten. Zo ie zo is die zogenaamde strijd tussen “links en rechts” zo fake als wat.

Ook is er nog het probleem dat velen claimen wakker te zijn, maar dit alleen zijn wanneer de punten binnen hun (politieke/religieuze) straatje passen. Protesteren wilt men ook niet want het is of te “links” of te “rechts”, opkomen voor je “burger/grondrechten is een vies iets geworden. Ook worden burger initiatieven die zich al jarenlang juridisch verzetten nauwelijks tot niet (financieel) gesteund. Ik denk serieus dat “de bevolking” behoorlijk overschat wordt, door een keertje te stemmen op “Het Forum voor Democratie” of de “Partij van de Dieren” is voor teveel mensen genoeg of denken er dan wel te zijn. Zolang de meeste mensen hun “natje en droogje” hebben vindt de meerderheid het wel best In WO II kwamen de Nederlands ook pas echt in verzet toen de Duitsers privé eigendommen confisqueerde.

Bij alle schandalen van de laatste jaren hebben de globalisten 1 ding geleerd; en dat is dat mensen simpel te verdelen zijn, en zich daardoor makkelijk laten afleiden door de diverse afleid onderwerpen zoals “immigratie”. Nu zeg ik niet dat dit geen echt probleem is, maar het is slechts een klein onderdeeltje van het grote geheel. Waardoor (bijna) niemand kijkt naar wet en regelgeving vanuit de Europese Unie wat klaar staat definitief afgerond te worden of te worden ingevoerd zoals:

De EUROGENDFOR/EGF is paramilitaire organisatie die binnen 30 dagen als een “expeditie politie macht” ingezet kan worden (ook binnen de Europese Unie). De aankomende tijd is men van plan om daar een volledig EU instantie van te maken. Met als officieel doel een full time permanente gecoördineerde EU politiemacht met militaire status, met volledige burgerlijke politie bevoegdheden. Onder direct bevel van de Europese Unie
“European Investigation Order (EIO)”; een wet die buitenlandse politiediensten bijvoorbeeld de Nederlandse politie kan dwingen onderzoeken/acties van buitenlandse politiediensten te doen. Er is nogal wat geheimzinnigheid over, maar het betreft o.a. ; verhoren van verdachten, onderschepping van communicatie en bank transacties en het zomaar overhandigen van DNA gegevens en vingerafdrukken aan nogmaals buitenlandse politiediensten. Uiteraard zonder tussenkomst van een Nederlandse rechter.
Dan zijn er nog de zorgelijke ontwikkelingen van de “EAW”, European Arrest Warrant.
De “EU ’s Data Retention Directive”, wat telecommaatschappijen dwingt om al het digitale communicatie verkeer gedetaileerd op te slaan voor zes maanden. Dat die data zonder toetsing van een rechter beschikbaar moeten worden gesteld aan alle “ law enforcement authorities”. Als klap op de vuurpijl; eiste “Cecilia Malmstrom” (the EU ‘s Home Affaires Commissioner) dat de Europese Unie ook het recht krijgt om al het Europese bank verkeerd te analyseren.

Tenslotte zijn er nog de ontwikkelingen rondom het geheime/sinistere “Committee on Operational Cooperation on Internal Security” (COSI). Wat volledig opgetuigd moet worden op basis van artikel 71 van het “Verdrag van Lissabon”, wat dus betekend dat de EU dit gewoon kan doen. Waar over de onlangs politiek beschadigde Britse “Labour MP and junior Minister Phil Woolas” een memo over naar buiten bracht. Een organisatie “Home office” die voor politie, douane, immigratie (politie) en misdaad autoriteiten van EU landen gaat bepalen hoe zij (grens overschrijdend) moeten handelen. Met als doel om Europol, Eurojust en Frontex (EU grens politie) samen te brengen. Waarbij “Laws governing freedom, security and justice” op basis van hetzelfde “artikel 71” als “gedeelde waarde” gaan gelden. Met andere woorden; de Europese Unie kan juridisch alle bestaande wetgeving en binnenlandse aangelegenheden van lidstaten negeren; om het vervolgens te vervangen door Eu wetgeving. De infrastructuur is nog niet helemaal opgezet, maar juridische is dit al rechtsgeldig. Bovenstaande instituties zijn bedoeld om dit ook na te leven/af te dwingen.

Dit is maar een greep van wat ons te wachten staat wat allemaal voortvloeit uit “Artikel 71” van het Verdrag van Lissabon; omdat het verdrag al is goedgekeurd is er in principe niets wat dit kan tegen houden.

Anton Haksteeg
3 jaren geleden

Uit die vervloekte EU is de enig juiste stap. Het zijn zelf benoemde dictators die voor geen meter deugen en ons met nog meer tuig uit Afrika (wat volgens de voormalig Zwitserse ambassadeur en Prof. Ana Bono absoluut niet nodig is) en andere moslims opzadelen. Zie wat de moslims uit Somalië in Zweden aanrichten. Burgers dienen gewapend verzet te gaan geven tegen deze misdadigers in Brussel (en ook in eigen land) democratie bestaat niet meer. We worden eenvoudig weg vern**** door dat linkse tuig van de richel die uitsluitend hun eigen zakken vullen en de burgers totaal vernederen en financieel mishandelen.

marc
3 jaren geleden

Als je maar flink betaald ‘kan jij je eigen “DEMOCRATIE” -met eigen regels oprichten

Meevallertje: 460 miljoen euro lagere afdracht Nederland aan Brussel

Thuiskopieheffing is compensatie voor niet geleden schade