Europese Unie voor het blok: Opstand verspreidt zich over Duitsland

Het resultaat van de toenemende politieke instabiliteit in heel Duitsland en Europa zou kunnen resulteren in civiele onrust.

De migranten- en vluchtelingen crisis heeft ertoe geleid dat de rechts-extremisten zich mobiliseren in Duitsland, waarschuwt de Duitse veiligheidsdienst BfV.

– Wat we zien in verband met de vluchtelingen crisis is dat rechts-extremisten zich mobiliseren in de straten, maar ook dat radicaal links zich mobiliseert tegen hen, zegt Hans-Georg Maassen, hoofd van Bundesamts für Verfassungsschutz (BfV), aan het programma de Duitse radio op zondag.

De extreme groepen tonen een grotere bereidheid om geweld te gebruiken, stelt hij. Dit geldt voor zowel de rechtse radicalen, anti-racisten (fascisten) aan de linkerkant, en de islamisten.

Op zaterdagnacht, moesten politie en soldaten twee bussen beschermen met 100 immigranten en vluchtelingen die werden meegenomen naar een opvangcentrum in de stad Niederau in de Oost-Duitse deelstaat Saksen. Demonstranten verzamelden zich bij het opvangcentrum, een voormalige supermarkt.

Demonstranten tegen vluchtelingen en immigranten verzamelden zich, meer dan 1.000 mensen in verschillende steden in de noordoostelijke deelstaat Mecklenburg-Vorpommern op vrijdag.

In de kustplaats Stralsund, werden drie mensen gewond bij confrontaties met de contra-demonstranten. Ook in Leipzig, zijn regelmatige straatgevechten tussen betogers van links en rechts een steeds vaker voorkomend verschijnsel.

Tot nu toe dit jaar zijn er 22 pogingen gedaan om opvangcentra in brand te steken, met inbegrip van opvangcentra die nog niet in gebruik zijn genomen, aldus Maassen.

Maar niet alleen de extreme groepen protesteren tegen de out-of-control migranten situatie.

In Dresden, verzamelden zich tienduizenden gewone Duitsers, mannen, vrouwen en kinderen, in het centrum van de stad om vreedzaam te protesteren deze week.

Lees verder via Bron: World Unity

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. jungleelephant schreef:

  Het is toch ook niet meer te verteren!En het eind is nog lang niet in zicht.Het verbaasd mij dat er niet veel meer geprotesteerd wordt,niet veel meer verzet is!Heeft het gros dan alleen voetbal,tv-spelletjes en vakantie in de kop?

 2. marjoleintje schreef:

  goed zo protesteer en bewapen u europa!Niemand zal u verdedigen dan uzelf!Dit gaat naar een nieuwe franse revolutie toe jammer doch helaas!

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: