in , , , ,

Eurosurveillance: Nieuwe COVID-uitbraken door volledig gevaccineerde patiënt daagt vaccin-geïnduceerde kudde immuniteit theorie uit

sheeple

Een paper gepubliceerd op 30 september in Eurosurveillance roept vragen op over de legitimiteit van “door vaccin gegenereerde kudde-immuniteit”.

De studie noemt een COVID-uitbraak die zich snel verspreidde onder ziekenhuispersoneel van een Israëlisch medisch centrum – ondanks een vaccinatiegraad van 96%, gebruik van N-95 chirurgische maskers door patiënten en volledige persoonlijke beschermingsmiddelen die door zorgverleners worden gedragen.

Het berekende infectiepercentage onder alle blootgestelde patiënten en personeel was 10,6% (16/151) voor personeel en 23,7% (23/97) voor patiënten, in een populatie met een vaccinatiegraad van 96,2% (238 gevaccineerde/248 blootgestelde personen).

De krant merkte op dat verschillende transmissies waarschijnlijk plaatsvonden tussen twee personen die allebei chirurgische maskers droegen en in één geval volledige PBM gebruikten, inclusief N-95-masker, gezichtsscherm, toga en handschoenen.

Van de 42 gevallen die bij de uitbraak werden gediagnosticeerd, waren er 38 volledig gevaccineerd met twee doses Pfizer en BioNTech’s Comirnaty-vaccin, één had slechts één vaccinatie gekregen en drie waren niet-gevaccineerd.

Van de geïnfecteerden waren 23 patiënten en 19 personeelsleden. Het personeel herstelde allemaal snel. Acht gevaccineerde patiënten werden echter ernstig ziek, zes werden ernstig ziek en vijf van de ernstig zieken stierven. De twee gevolgde niet-gevaccineerde patiënten hadden milde COVID-gevallen.

De auteurs concludeerden:

“Deze mededeling … daagt de veronderstelling uit dat hoge universele vaccinatiepercentages zullen leiden tot groepsimmuniteit en het voorkomen van COVID-19-uitbraken … Bij de hier beschreven uitbraak werd 96,2% van de blootgestelde bevolking gevaccineerd. De infectie vorderde snel (veel gevallen werden symptomatisch binnen 2 dagen na blootstelling), en de virale belasting was hoog.”

Volgens de paper was de uitbraak afkomstig van een volledig gevaccineerde hemodialysepatiënt van in de 70 die met koorts en hoesten werd opgenomen en met drie andere patiënten in een kamer werd geplaatst.

De patiënt was op de dag van opname niet getest op SARS-CoV-2, omdat zijn/haar symptomen werden aangezien voor een mogelijke bloedbaaninfectie die congestief hartfalen verergerde.

Om de bron van de uitbraak te bepalen, voerden onderzoekers fylogenetische analyse uit van de SARS-CoV-2-sequenties van het hele genoom die beschikbaar waren voor 12 gevallen tijdens de uitbraak, inclusief personeel en patiënten van afdelingen A, B en C en dialyse-afdelingen.

Ze waren allemaal geïnfecteerd met de Delta-variant en waren epidemiologisch en fylogenetisch verbonden met dezelfde uitbraak, op één geval na. Die zaak en drie personeelsleden werden niet beschouwd als onderdeel van de uitbraak.

“Dit is een zeer interessant artikel en het is wetenschappelijk zeer degelijk”, zegt Dr. Brian Hooker, Ph.D., P.E., Chief Scientific Officer van Children’s Health Defense en professor biologie aan de Simpson University.

“Het doorbraakpercentage van 96,2% van de gevaccineerde bevolking toont aan dat het vaccin in dit geval vrijwel nutteloos was om overdracht te voorkomen”, zei Hooker. “Er moet ook worden opgemerkt dat de twee gemelde gevallen onder niet-gevaccineerde patiënten mild waren, terwijl zes van de gevaccineerde patiënten stierven.”

Lees verder bij de bron: WorldUnity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A white“Facts matter” pin on a black backpack on a person's back

30 feiten die u MOET weten: Covid/Corona Informatieblad, verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

De Coronapas is een blijvertje: Rechtbank oordeelde dat van discriminatie geen sprake, geen inbreuk op grondrechten en de privacy