in

Evenementenbranche: ‘Je komt niet meer binnen zonder vaccinatiebewijs of sneltest’

Deze week presenteerde de evenementensector een plan aan het kabinet om weer ‘veilig en verantwoord’ evenementen te organiseren. De sector is hard getroffen door de impact van het .

Staatssecretaris Mona Keijzer zei over het plan: “Mijn complimenten voor de sector. Zij hebben in korte tijd een gedegen plan neergelegd om veilig en verantwoord deze evenementen te organiseren.”

Hoe zou dit plan eruit kunnen zien? Ondernemer Jorn Lukaszczyk heeft meerdere bedrijven in de evenementenbranche en was één van de eerste getroffenen van de coronamaatregelen. Hij kreeg van brancheorganisatie VVEM een document doorgestuurd en trekt op Twitter aan de bel.

“Met dit protocol moeten evenementen weer kunnen gaan plaatsvinden en warempel, je komt niet meer binnen zonder bewijs van vaccinatie. En zo komt een vaccinatieplicht ineens toch heel dichtbij.”

Lukaszczyk, die geregeld als interviewer te zien is bij Café Weltschmerz, licht toe dat het document ‘als het goed is’ nog niet gepubliceerd is.

Er valt onder meer te lezen dat je eerst een sneltest moet ondergaan om toegang te krijgen tot een evenement. Alleen met een negatieve uitslag krijg je toegang.

Als er een coronavaccin beschikbaar is, zou je over een vaccinatiebewijs moeten beschikken om binnen te kunnen …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
4 maanden geleden

Zelfs in die sector al dictatuur?

Heel dom van Lukaszczyk.
4 maanden geleden

Zo werken bedrijven dus mee uit eigen geldelijk gewin om een criminele overheid een land volledig lam te leggen. Ze vragen een overheid om met regels en die doet niets liever dan regels op te stellen tot de mensen geen stap meer vooruit of achteruit kunnen.
Dergelijke bedrijven moet je volledig mijden en daar ook nooit meer terug komen.
Heel dom van Lukaszczyk.

A.S.
4 maanden geleden

Daar is die aanloop naar een Europees en uiteindelijk wereldwijde verplichte vaccinaties en volgsystemen. Mijden dat soort plekken, dan voelen ze het het hardst dat we heter net mee eens zijn, vooral jongelui moeten dat beseffen dat het hun vrijheid is die ze op het spel zetten door wel mee te doen, hoe graag je ook naar festivals enz gaat, vermijd ze als dit de plicht wordt

Goh! Antimalariamiddel Hydroxychloroquine halveert IC-opnames COVID-patiënten

Videobeelden: De ziekenhuizen overvol? Zorgpersoneel kan het niet aan!