in

Eventjes over het Verkiezings-Circus 2017

150509 wilders geert ANP 9773187 5

Je gaat stemmen ? Dank je voor jouw democratische bijdrage.

Het is je natuurlijk niet ontgaan dat er 15 maart verkiezingen zijn voor de 2e kamer der staten generaal. Het gebuitel is begonnen. Stem op ons , wij zijn de goeiste ! Via M.De Hond en zijn peilingbureau die de het stemgedrag zou peilen, blijkt dat PVV de favoriet is. De vader is de wens van de gedachte. Een dejaVu gevoel overvalt mijn persoontje.

Trump, wie kent hem inmiddels niet, de keiharde zakenman, gaat de nieuwe president worden. Een klap in het gezicht voor de gevestigde orde. Ze zien hun lange termijn plannen in de vuilnisbak verdwijnen. Amerikaanse tentakels worden teruggetrokken, de allerrijkste berooid achterlatend. Maar het offensief is begonnen. Schande roepen en de normale spreektaal afkeuren. Dat doen ze inmiddels. De prestigebaantjes lopen gevaar en de geldstromen naar de zakken van mensen die het absoluut niet nodig hebben. Dat even terzijde.

Het meerjarenplan van de Bilderberg Groep gaat geen doorgang vinden. De eigen markt strategie die Trump aanhangt is een zegen voor Europesche burgers. Iets minder voor de internationale Banken en andere financiële instellingen. Er moet iets gaan gebeuren als de “redder “Amerika niet langer komt opdraven. Rusland, de opkomende economie in het oosten is zo slecht nog niet !

Do buisness, not War ! Dat is de Trump strategie, en zo zou het ook moeten. Hier in Nederland wordt geroepen dat Wilders van de PVV diezelfde methode aanhangt, inderdaad roepen. Ze hopen op napapagaaien, want Wilders aan de macht ? U wilt toch geen VVD meer ?

Deze verkiezingen is er een van luisteren naar het volk en de zin van de gevestigde orde doen. Ik lijk wel een complotter ! Maar de gevestigde orde is niet meer of minder dan de financiële instellingen die aan de touwtjes trekken en de politiek versnipperen. Jij iets doen voor ons dan jij een leuk baantje. In de volksmond heet dat corruptie, in de mond van de gevestigde orde, zakendoen voor de economie.

Nu Trump aan de macht komt is het demoniseren begonnen. Het zou een hork zijn. Hel en verdoemenis voor Amerika. De vrijheid is in het geding, ja zelfs de wereldvrede ! Natuurlijk is het bangmakerij want vanaf de jaren 80 zijn “ze” al aan de macht en dat is klaarblijkelijk verslavend.

Wij , Nederlanders, zijn nu een VS 8.0. We lopen graag achter ze aan, kritiekloos en papagaaiend. We spreken zelfs Engels, ten koste van de eigen taal. De kids, OMG en sale zijn worden die toch echt engels zijn. schelden ? Ook hier weer Engelse termen, shit, focking, fuck en meer, de jeugd gebruikt het graag. Wist U dat het Nederlands om te schelden meer dan 380 woorden bevat ? Is toch duidelijker ? Op zijn 010’s, is dat klerevolk niet op zijn gok gevallen ?

Terug naar politiek. Normen en Waarden voor het CDA, de SP met zijn zorgplan, de VVD met 130 op snelwegen en de werkende weer 1000 euro, de PvdA die zogenaamd een sociaal gezicht trekt. Ik geloof het niet langer. Geen woorden maar daden ! Die daden blijven uit. Er zijn voldoende problemen, de oplossingen die sparen de geit en de kool niet , dus ongeschikt voor de gevestigde orde. Onze premier Rutte, wie kent hem niet ? Is nog steeds optimistisch dat de 3e termijn voor hem is weggelegd.

Maar in dit geval is het glas halfleeg. Ene Wilders benoemd de problemen, maar zoals ik al zei, dragen ze geen oplossingen aan. Boerka Verboden, en immigratieverboden ? Zou het helpen in Oude Pekela ? Voor de bühne, dient iemand de zwarte piet te krijgen, helaas is deze 6 december vertrokken !

We hebben Sylvana met consorten nog die een greep doen naar de macht. De Nederlander slaafs maken. Dat helpt, Wraak ! Ook hier is het populisme aan het woord, de grote afleiding. Er is nog steeds een probleem met de bevolking. Geen werk, geen zorg onvoldoende scholing, geldstromen die niet terechtkomen waarvoor ze bedoeld zijn. Bevoordeling van het financiële verkeer. Beurzen, geld en macht zijn de kernwoorden van de economie. Maar was dit niet voor de inwoners bedoeld ?

Nu daar zit de kneep. Nederland is uitverkocht, gericht op geld en prestige. Het geld is op, de kip met de gouden eieren is geslacht en de eieren zijn op. De nieuwe kip moet er komen en met deze kip een omslag ! Dat schopt het het kippenhok dusdanig in de war, de hiërarchie van de kip is belangrijk. De vrachtwagen tegen de vogelgriep staat er al, klaar om de oude kippen te ruimen.

Nederland is in de ban van de Trump virus. Ruimen dus. De media is het offensief begonnen, geen verandering want dat gaat ten koste van de financiële plannen. De verkiezingen ? Die zijn lastig want stel je nu eens voor dat het ineens over de mensen gaat ?

Er is opschudding, samenwerking met Amerika komt tot een einde, een samenwerking met de russen ? Tuurlijk waarom niet ! De Russische beer is dood, muren zijn gevallen. En de NATO ? Die trekt zich terug want de vijand is niet meer. Wapenhandel zit in het slob, maar de zandbak is uitermate geschikt om verder te gaan met bom experimenten. Eten geen wapens ! Duurzaam ! Ik zie voor Wilders geen enkele rol ! Wellicht kan men hem touroperator maken voor Tunesië ? Daar vind men Burka’s en zo. In Nigeria vind men anders getinte en geef die neger toch een zoen 😉

Verkiezingen, wordt het spannend ? Ja enigszins, want de menselijke maat moet terug en wie gaat dat doen ? Natuurlijk de gevestigde orde niet. Die baantjes lopen gevaar. Wellicht een Hack om de welgestelden op bijstand te zetten met alle plichten van dien en de uitkeringsgerechtigden dan maar het vermogen van die “rukkers” ?

Het gaat na 15 maart een lange formatie worden, hopelijk met de terugkeer van de menselijke maat. Wilders, Rutte, Asher en de wannabes plucheklevers krijgen niet langer de rol, de plas wordt ook niet meer wat het was. Het begin van het einde ? Laten we het hopen ! In het landbelang maar ook in het belang van de gewone burger.

Lees verder via de Bron: Verkiezings-Circus 2017

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6306794637 fee26f67ce MSM e1451554586326

Gekochte journalisten zijn luis in de pels kwijt

nieuw camera

Algehele controle: Slimme camera’s plukken nu alle Belgische wanbetalers uit verkeer