in , , , ,

Experts geven toe complotdenkers hebben gelijk over de gemanipuleerde aandelen markt

3935595119 153f565832 game is rigged

Zijn er echt geheime manipulaties van de economie gaande in de schaduw van Wall Street en Washington?

Duh, schijten beren in het bos? Waar je in onderstaande filmpje Amerika hoort vul dan Nederland/Europa in….

De omstreden NY Post columnist John Crudele heeft gegooid de knuppel in het hoenderhok geworpen en verklaard dat de markt wordt gemanipuleerd. En niet alleen weet iedereen rvan, maar wordt het nu ook toegegeven. De beurs is gemanipuleerd.

Toen ik begon met deze bewering jaren geleden en solide bewijs leverde, bespotten de mensen me. Sommigen noemden het een samenzweringstheorie, aluhoedjes en dat soort dingen. De meeste mensen negeerden me gewoon.

Maar dat gebeurt niet meer. Het vuile geheim is uit.

Ed Yardeni, een oude Wall Street goeroe die niet een van de clowns van het stel is, zei vorige week ronduit dat de markt werd gestut. “Deze markten zijn allemaal gemanipuleerd, en ik zeg dat niet kritisch. Ik zeg dat feitelijk,” beweerde hij op CNBC.

Yardeni bewering is de meest elementaire: dat de Federal Reserve niet iets zal doe wat Wall Street kan verstoren en in feite wordt alles in het werk gesteld de beurs te helpen.

Dus de Federal Reserve stut Wall Street, en de economie in het verlengde daarvan, niet alleen door de uitgifte van gratis geld door middel van QE3, maar ook met het opkopen van obligaties en aandelen. Deze vorm van manipulatie is wereldwijd verbreidt, met vele andere centrale banken die de markt stutten, en zelfs de Amerikaanse regering… als een middel van geheime proxy investering:

De Bank of Japan en andere centrale bankiers over de hele wereld kunnen gemakkelijk aandelen aankopen van Amerikaanse bedrijven de Amerikaanse aandelenmarkt te helpen.

En Japan zou dat zelfs kunnen doen met de zegen van Washington, die bang is dat elke directe interventie in aandelen van haar kant zou worden ontdekt door nieuwsgierige mensen zoals ik.

Afgelopen herfst hebben we geleerd dat een Amerikaanse “exchange” ingegrepen heeft bij manipulatie zodat buitenlandse regeringen gemakkelijker en goedkoper de markt kunnen bereiken. In oktober bleek dat CME Group, de beurs van Chicago dat in opties en grondstoffen handelt, een incentive programma had waaronder buitenlandse centrale banken derivaten op de beurs konden kopen, zoals de Standard & Poor’s futures-contracten met een korting.

Volgens Crudele, probeert Japan de privésector te stimuleren om ook actief te worden in de schaduw markt, je weet wel, voor het grotere goed. Dat heet manipulatie van de markt voor een hoger doel, of in de hoop dat mensen die het zich kunnen veroorloven om te investeren in aandelen veel geld zullen verdienen en uitgeven. Daaronder creëert dergelijke manipulatie een oneerlijk voordeel door het bedienen onder valse voorwendselen.

Het grotere probleem is dit: Als de aandelenkoersen kunstmatig zijn opgeblazen, kan niemand vertellen wat een bedrijf echt waard is.

Onlangs, meldde SHTF dat de voormalige SEC regisseur John Ramsay ook heeft toegegeven dat de markt wordt gemanipuleerd, onder vermelding van “De huidige regels die zijn gemaakt om voordeel aan insiders te geven.

In hetzelfde artikel wordt een auteur aangehaald die de manipulaties van Wall Street volgt: De markt wordt opgetuigd tegen particuliere beleggers, dit zet vraagtekens bij de tactiek van het gebruik van algoritmen om aandelen te kopen en te verkopen in een fractie van een seconde. Natuurlijk, als we geluisterd hadden naar comedians in plaats van deskundigen, zouden we dat lang geleden al hebben geweten.

De late George Carlin zei dat waarschijnlijk beter dan wie ook: “Het spel is opgetuigd”

Lees verder via World Unity.

Photo by mrbill78636 cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
16322524238 ac9a2717fe Verheijen vvd

Gelooft u het: Minister Schippers wil(belooft) volgend jaar lagere zorgpremie

14150450833 3b4a199683 pepsi

PEPSI zegt dat het zal STOPPEN MET dode baby’s voor de smaak