in

Extremisten willen totaalverbod Zwarte Piet (uitgelekte tactieken)

Deze week lekte naar het nieuwsmedium Geenstijl een document uit, met daarin de tactieken waarmee de extremistische organisatie (KOZP) zo ver wil gaan dat Zwarte Piet wordt verboden. Het is hier in PDF-vorm te raadplegen.

Men wil o.a. kinderen gaan inzetten om de publieke opinie te bewerken, maar ook de internationale contacten mobiliseren om zich uit te spreken tegen het Nederlandse Sinterklaasfeest. Uiteraard wil men ook racisme aan islamofobie en kolonialisme koppelen.

Het hele document ademt samenzweringstheorieën uit, waarbij Nederland en de Nederlanders erop uit zouden zijn om zwarte mensen te kwetsen en pijn te doen. Er wordt verheugd gedaan over de in hun ogen ‘neergang van het westen’, men herhaalt de flagrante leugen dat migranten na de Tweede Wereldoorlog Nederland hebben opgebouwd.

Verder wordt duidelijk dat men wordt geïnspireerd door het uit de Verenigde Staten van Amerika overgewaaide antikoloniale activisme en allerlei revanchistische eisen.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
KS
1 jaar geleden

Lijkt me dat hier zionisten achter zitten …. Een heel vaak voorkomende manier om groepen tegen elkaar op te zetten uit eigen belang ….. BUSTED !!

WeekendDocu: The Money Masters, welvaart verschuiven van de massa naar de enkelen

Nabestaande strijdt tegen medisch beroepsgeheim: ‘Oplossing moord belangrijker dan privacy’