in

Extremisten willen totaalverbod Zwarte Piet (uitgelekte tactieken)

Deze week lekte naar het nieuwsmedium Geenstijl een document uit, met daarin de tactieken waarmee de extremistische organisatie (KOZP) zo ver wil gaan dat Zwarte Piet wordt verboden. Het is hier in PDF-vorm te raadplegen.

Men wil o.a. kinderen gaan inzetten om de publieke opinie te bewerken, maar ook de internationale contacten mobiliseren om zich uit te spreken tegen het Nederlandse Sinterklaasfeest. Uiteraard wil men ook aan islamofobie en kolonialisme koppelen.

Het hele document ademt samenzweringstheorieën uit, waarbij en de Nederlanders erop uit zouden zijn om zwarte mensen te kwetsen en pijn te doen. Er wordt verheugd gedaan over de in hun ogen ‘neergang van het westen', men herhaalt de flagrante leugen dat migranten na de Tweede Nederland hebben opgebouwd.

Verder wordt duidelijk dat men wordt geïnspireerd door het uit de Verenigde Staten van Amerika overgewaaide antikoloniale activisme en allerlei revanchistische eisen.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WeekendDocu: The Money Masters, welvaart verschuiven van de massa naar de enkelen

Nabestaande strijdt tegen medisch beroepsgeheim: ‘Oplossing moord belangrijker dan privacy’