in

Facebookpagina #nietmijnislam is van islamfundi

Hartstikke leuk hoor, zo’n Facebookpagina ‘Niet mijn islam’. Krap meer dan 13.000 likes. Poe hee, op 1 miljoen Nedermoslims is dat toch al snel 1,3% totaal. Vooropgesteld dat die 13k likes überhaupt alleen Gewone Moslims afkomstig zijn, en niet van Goed Volk dat een graantje goedertierenheid komt meepikken. Niet dat het ene flikker uitmaakt. Met een zouteloze #nietmijnislam-hashtag of een FB-pagina die luie clickjes verzamelt krijg je die 12 Charlie Hebdo-doden niet terug. Laat staan dat je er de inherente, gewelddadige achterlijkheid van islamitische uitwassen mee uitroeit. Zo’n Facebookpagina is als het branden van een klein kaarsje voor de Verlichting: een korte, zachte gloed die een beetje licht en warmte verspreidt en daarna snel weer uitdooft. Met fundamentele introspectie naar ingeboren fundamentalisme heeft het niks te maken. De hashtag zegt slechts: “Jullie moeten stoppen ons de schuld te geven”, maar niet: “Wij moeten de explosieve oprispingen van onze ideologie proberen uit te bannen.”

Zet eens een bijtende Mohammed-cartoon op je Facebookpagina en tel dan nog eens hoeveel likes van leunstoelmoslims je binnen haalt. Maar goed, wie houden we voor de gek: de Facebookpagina is gestart door… Mohamed Azahaf! Welja. Het gesubsidieerde voetsoldaatje van Fatima Elatik. Het bidmaatje van Yassin Elforkani. De PvdA-connectie van de Westermoskee, het haatpaleis dat opdubieuze Koeweitse fundament(alist)en is gebouwd. Maar Mohamed Azahaf is vooral de Osama Bin Laden Fanboy die JUICHTE om de dood van Theo alsook hoopte dat Greet & Ayaan een kogel zouden koppen. Die maakt dus tegenwoordig Facebookpagina’s ‘Niet mijn islam’. LOL. Maar hij beweert dat-ie z’n leven gebeterd heeft. Dus laten we eens luisteren wat hij nog meer zegt dan, want vanmorgen was het moslimmeneertje op Radio 1. Daar zei hij in beschaafde bewoordingen hele debiele dingen. En niemand die hem weerwoord gaf, dus doen wij het maar. Na de breek.

#Nietmijnislam: “Mijn eerste gevoel was dat we in hetzelfde terecht kwamen, eh situatie, als na de moord op Van Gogh.”
GeenStijl: Nogmaals: Toen Theo uit naam van de Profeet werd afgeslacht door een islamitische moslimfundamentalist, stond hij dus te juichen.

Lees verder via GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OS-X na Steve Jobs: Spotlight-bug in OS X lekt ip-adressen aan spammers

Fitch downgrades Russia’s credit rating to 1 notch over junk level