in , , ,

Facebook’s fakenewschecker NU.nl duld geen enkele tegenspraak meer in de stelling: klimaatverandering komt door de mens

Het ontkennen of het beargumenteren van klimaatverandering of de invloed van de mens daarop, is op NU.nl niet langer toegestaan. Reacties waarin dat toch wordt gedaan, worden verwijderd.

Reacties waarin klimaatverandering – of de invloed van de mens daarop – worden ontkend, zijn op NU.nl niet langer toegestaan.

Daarom is het vanaf de start van NUjij niet toegestaan onwaarheden te verspreiden. Het ontkennen van klimaatverandering valt ook onder het verspreiden van onwaarheden. Er is onomstotelijk wetenschappelijk bewijs dat het klimaat opwarmt en dat de mens daar invloed op heeft.

Lees verder bij de bron: NU.nl

Wie bepaalt wat waarheid is?

Toch knap dat je onomstotelijk wetenschappelijk bewijs vindt, dat de mens schuldige is aan klimaatverandering. Klimaatverandering bestaat al sinds de start van onze aardkloot.

De wetenschap weet dat conclusies nooit absoluut zijn, ontkennen kan zelfs een wetenschappelijke stap zijn. Sterker nog: de wetenschap definieert die argumenten die nodig zijn om een theorie omver te halen.

Bovendien is de stelling dat klimaatverandering door menselijke invloed plaatsvindt een conclusie uit zeer veel verschillend bronmateriaal. Die data, daar kun je nog van zeggen dat ze feitelijk zijn, maar dat kun je niet zo ondoordringbaar en stellig zeggen van die éne concluderende interpretatie die op grond van de data wordt getrokken.

Veel wetenschappelijke doorbraken zijn begonnen met twijfel, scepsis of alternatieve visies. Ontkennen is dus een wetenschappelijk iets.

Waar het om gaat is of, en zo ja in welke mate, de mens hierop invloed heeft. Over dit laatste verschillen de wetenschappers van mening!

Het is wel typerend dat het vooral oudere wetenschappers zijn die van mening zijn, en dit ook onderbouwen, dat de invloed van CO2 op de huidige opwarming vele malen minder groot is dan dat het kabinet en helaas ook de meeste media ons doen willen laten geloven.

Een belangrijk ding is dat de ‘klimaatalarmisten' geen verklaring hebben, waarom ons klimaat de afgelopen duizenden jaren koude- en warme periodes gekend heeft zonder die invloed van de mens.

Voor het geloof in god is ook geen enkel bewijs en juist meer tegenbewijs. De klimaatreligie heeft ondertussen net als in de Middeleeuwen ervoor gezorgd dat de Kerk het voor het zeggen heeft.

In alle realiteit bevestigd nu.nl hiermee de beschuldiging aan het adres van de klimaat-activisten dat de door de mens veroorzaakte klimaat-verandering een religie is geworden. Dit is mooi en geeft dus extra inhoud aan die beschuldiging en nu kunnen we dus terecht wijzen: kijk nu.nl is ook al zo'n tempel van de klimaat-sekte waar godslastering niet toegestaan wordt.

We leven in hele vreemde en enge tijden. Dat nepnieuws checken gaat ze ook al niet zo goed af, gaan keer op keer de fout in. Oh boy…

Here is the evidence of the fatal flaw in ‘climate change' science in a way anyone can understand

Ze doen het weer! Kamer weigert debat over zowat vertienvoudigde kosten van voorloper Klimaatakkoord het Energieakkoord

Klimaatwetenschappers geven toe aan grote wiskundige rekenfout nadat Global Warming studie is debunked

Laatste rapport VN-klimaatpanel: geen spoor te vinden van nakende klimaatcatastrofe

De kerstman is gered! NASA Research Center: “We zien een afkoelende trend”

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

Oeps! Satellietbeelden tonen de manipulatie aan van onze atmosfeer

De aarde in een magnetron? We krijgen maar liefst 20.000 satellieten naast ontelbare zenders op aarde voor 5G netwerk

 

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De ongekozen president van Venezuela vraagt om Amerikaanse “bevrijding” en hulpgoederen blijken spijkers en prikkeldraad

America tegen Huawei: het gevecht om 5G in Europa