in ,

False Flag aanval Ankara kwam net op tijd

Zoals we enkele dagen geleden schreven, begint de tijd nu wel echt te dringen voor de Turkse president Erdogan want nog even en het hoeft niet meer in .

Maar, gelukkig komt net op tijd die False Flag aanval in Ankara en de daders zijn uiteraard de (Syrische) en dus kan er nu worden ingegrepen.

Zoals we eerder schreven is het nu erop of eronder voor want anders hoeft het niet meer in Syrië en hebben de Koerden, samen met Hezbollah en het Syrische regeringsleger, weer de volledige controle over het belangrijke gebied rondom Aleppo.

Psychopaat Erdogan kan dat uiteraard niet laten gebeuren en was alvast begonnen met artilleriebeschietingen van de Koerden in Syrië, maar er was natuurlijk een aanleiding nodig om fysiek dat gebied binnen te kunnen trekken zonder dat het publiek zou zien dat er sprake is van een ordinaire invasie.

Onder het motto “bestrijden van ISIS” wordt een beetje moeilijk voor die regio want er zit daar nauwelijks (meer) iets van ISIS. Maar, zoals voor de False Flag aanval in Ankara al werd verwacht:

Meanwhile, it should be expected that a number of false-flag attacks would be mounted by U.S. and Turk-ish operators to give the impression that the Turkish incursion would be responding to humanitarian concerns.

Na de aanslag gisteren in Ankara zou het uiteraard dan ook niet al te lang duren voordat de Koerden formeel de schuld kregen.

Zoals gewoonlijk worden we door propagandakanon de Telegraaf op onze wenken bediend:

De bloedige aanslag woensdag in Ankara was het werk van Syrische Koerden. De terreurdaad werd gepleegd door YPG-milities, die werden geholpen door de verboden arbeidersbeweging PKK. Dat heeft de Turkse premier Ahmet Davutoglu donderdag verklaard.

Zo, en nu hebben we de formaliteiten achter de rug en gaan we kijken op welke manier Turkije nu Syrië gaat binnenvallen.

Waar we dan in feite over praten is dat Turkije een oorlog begint met Syrië en wat dat allemaal voor gevolgen zal hebben, is op dit moment koffiedik kijken.

Amerika is natuurlijk al heel lang op zoek naar een geldig excuus om troepen in Syrië te krijgen en met “steun aan het arme aangevallen Turkije” zouden ze misschien nu de kapstok hebben waar ze het één en ander aan kunnen ophangen.

Ondertussen zal ook Saoedi Arabië vliegtuigen en personeel in gereedheid hebben gebracht op de Turkse basis Incirlik en kan het feestje van Turkije, Amerika, Saoedi Arabië en Qatar in Syrië beginnen.

Waar men waarschijnlijk op gokt is dat niet de directe militaire confrontatie met Turkije in Syrië zal aangaan. Dit heeft alles te maken met de Conventie van Montreux uit 1936 waarin werd besloten dat Turkije het recht heeft om de Bosporus af te sluiten als Turkije en Rusland in een staat van oorlog verkeren.

In dat geval is dan de Russische Zwarte Zee vloot als het ware opgesloten en kan geen kant op.

Van welke kant je het ook bekijkt, dadelijk is er sprake van een NAVO lid dat een oorlog begint tegen een soeverein land, Syrië.

Poetin is slim genoeg om niet de directe confrontatie aan te gaan met Turkije, maar hij heeft natuurlijk talloze andere troeven om de Turken het leven bijzonder zuur te maken. Dit vooral door de ingestelde economische sancties tegen het land, het op alle fronten helpen en steunen van de Koerden bij het oprichten van een eigen staat, zorgen dat Turkije weinig of geen handel gaat drijven met Iran, zorgen voor verminderde inkomsten door gasdoorvoer te beperken, het aan diggelen slaan van alle bevoorradingslijnen naar ISIS en een einde maken aan de lucratieve oliehandel tussen ISIS en Turkije en meer van dit soort aangelegenheden.

Het spel wordt steeds gevaarlijker, er komen steeds meer partijen steeds dichter tegenover elkaar te staan en het wachten is dan ook op het eerste “ongeluk”.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Photo by DonkeyHotey


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het grote gezwel: de schuldencarrousel

Sprookjes rond elektrische auto doorgeprikt