in ,

False Flag? Komt haatfilmpje van Sylvana of DENK zelf?

14469138488 7b199a361c Sylvana simons

Radio Veronica-dj Patrick Kicken heeft zijn aluhoedje uit de kast getrokken dan wel een smeuïg complot ontrafeld: volgens hem zit Sylvana Simons mogelijk zelf achter het haatfilmpje waarin zij is gefotoshopt als Zwarte Piet en opgehangen aan een boom.
“Erg dat ik het ‘denk’, maar zou me niks verbazen als ‘t Sylvana haatfilmpje van Denk zelf komt”, meldt de plaatjesdraaier op Twitter. “Racisme kaart wordt helemaal uitgespeeld.”

Nou, inderdaad. Maar $$ zelf is niet handig genoeg om zoiets in elkaar te draaien. Binnen de DENK-partij zijn zulke handigen natuurlijk wel te vinden, maar mocht dit een vals vlagje zijn – en daar lijkt het wel op – dan is het verstandig om in de eerste plaats aan roverheidsbemoeienis te denken. De reactie van de roverheid op dit wel heel erg aanstootgevende filmpje – alleen volledig hersenlozen zullen er niet van walgen – is verdacht traag.

Men laat eerst de samenleving aan het woord, totdat er genoeg gekrakeel ontstaat. Maar gezien het huidige aftapbeleid weet de roverheid allang wie de afzender is, en is men nu naarstig op zoek naar een zondebok, en/of de dader bevindt zich buiten bereik van onze politie. Een EU-openbaar ministerie kan wellicht uitkomst bieden!

Als bewijs mag gelden dat Humberto Tan METEEN beveiliging kreeg na een paar forse dreigementen. Zo’n snelle en adequate maar relatief geruisloze beslissing is wat je verwacht in zulke gevallen. En dat komt omdat de roverheid weet dat die dreigementen niet loos zijn; men kent de afzender(s), wellicht uit de hooliganhoek, en weet dat die het niet bij woorden alleen gaan laten. Maar of $ylvana $imons wel beveiligd moet worden laat men lekker in het midden. Dat is heel onverwacht. Want medunkt dat die video behoorlijk wat niet mis te verstane doodsbedreigingen bevat.

Ook Joost Niemoller is spontaan op een soortgelijke valse-vlag gedachte gekomen, en hij is zeker niet de enige. Maar Joost, wiens denken nogal politiek-lineair-simpel is, ziet maar één verdachte: DE LINKSE KARK. Degenen die het filmpje serieus nemen zijn een andere mening toegedaan: vieze extreem rechtse *neo-nazies* als Joost hebben dit op hun geweten. Het filmpje zélf is volledig ‘over the top’, en zeer zeker bedoeld om reacties uit te lokkken. Want zulke beelden kunnen natuurlijk niemand meer ontgaan. Hier móet je wel een mening over hebben. Maar het is naar mijn smaak té bespottelijk, te gemaakt. Dit komt niet ‘uit het hart’.

De kakocracy, bestaande uit elementen vanuit de staat, bankiers, andere “belangengroeperingen”, kortweg Soros genaamd heeft geen politieke ideologie, of het moet die van ultieme hebzucht en machtswellust zijn. Als zij hun doel over ‘rechts’ kunnen halen, prima. Moet het over ‘links’, ook helemaal okay, want er zijn infiltranten genoeg in beide kampen. En het zijn deze provocateurs die mensen aanzetten tot dit soort daden, of zodanig ‘helpen’ dat het net zo goed door de provocateur zelf kan zijn gedaan. Vaak betreft het een letterlijk verwarde man, iemand die plat gezegd gewoon niet goed bij zijn hoofd is, en door zo’n provocateur wordt gelijmd en geslijmd en gemanipuleerd.

Natuurlijk zullen zoals links als rechts de typische Politieke Pavlov reflex vertonen en elkaar de huid volschelden. Verdeel en heers. De verkiezingen komen eraan en het Zwarte Piet/racisme gegeven wil er bij het plebs niet lekker in. Het proZP gedeelte van de bevolking is veel te groot; de verhouding moet naar fifty-fifty, dat is gunstiger. Consensus moet worden voorkomen want daar gaan mensen zich naar voegen; als iedereen het zegt zal het wel zo zijn. De afwijkende mening zal dan worden geminimaliseerd. De gemoederen moeten dus bezig worden gehouden. Tijd om rustig na te denken en te reflecteren mag niet gegeven worden; de beslissingen die mensen nemen moeten vooral zo emotioneel mogelijk gekleurd zijn.

DENK is als verdachte partij bezet hier de tweede plaats. Het zal niet de eerste keer zijn dat Turken van het Erdogollumtype hun toevlucht nemen tot dit soort truuks. Maar trek niet te snel je conclusies. Het is mogelijk dat $$ “in het complot” zit. Maar dat is dus helemaal niet zeker, voorzover je nog van iets zeker kunt zijn. Waar je wel zeker van kunt zijn, is dat onderstaande kraker, die het helemaal gaat maken, op $$ slaat (maar niet te verbieden valt). Hossen, Sylvana, of meeswingen, er is eigenlijk geen andere keus. Hier moet je tegen kunnen.

 

Lees verder via de Bron: zaplog

Photo by leunkstar cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5755270530 ab336df57f uk migrants

Slechts 13% van de migranten zijn een echte vluchteling

e834b10a28e91c72d252440dee4a5b97e770ebdd10b714429c 640 nasa

NASA-wetenschappers: Onmogelijke ruimtemotor EmDrive werkt