in , ,

FBI: Jeffrey Epstein stierf niet in zijn gevangeniscel

Jeffrey Epstein werd uren voor zijn dood uit zijn gevangeniscel naar een ander deel van het Metropolitan Correctional Center verwijderd, wat ernstige twijfel deed rijzen over het verhaal rond de gerapporteerde van de pedofiel, aldus bronnen van federale wetshandhaving.

De schokkende onthullingen, indien waar, verbrijzelen het verhaal van het ministerie van dat Epstein zichzelf in zijn cel hing met een laken van de gevangenis.

De FBI onderzoekt de dood van Epstein, die nu rapporten bevat dat Epstein naar een ander deel van de gevangenis is gebracht voordat MCC-ambtenaren 911 een oproep aan de brandweer van New York deden.

Epstein is mogelijk kort voor zijn 911-oproep teruggestuurd naar zijn cel in een rolstoel.

“Er zijn berichten dat hij in een rolstoel zat en in elkaar zakte na ongeveer 5 uur ’s ochtends terug naar zijn cel kwam,” zei een federale wetshandhavingsbron.

MCC-ambtenaren belden 911 om ongeveer 6.40 uur.

Was Epstein destijds bewusteloos? Of zelfs levend?

En waar was hij in het MCC?

Waar zijn de camerabeelden van de bewakingscamera’s uit andere delen van het MCC?

En als hij niet in zijn cel was om zichzelf op te hangen, hoe stierf hij dan?

Tientallen verontrustende vragen wachten op antwoorden en deze nieuwe rimpels zetten het officiële zelfmoordverhaal van het ministerie van op zijn oor.

Maar het ministerie van en het federale bureau van gevangenisfunctionarissen geven geen commentaar.

Maar sommige federale agenten geloven dat de over wat er vlak voor zijn dood met Epstein is gebeurd, te explosief is om het daglicht te zien.

“Het gevoel is (Amerikaanse procureur-generaal William) dat Barr dit niet in enige officiële hoedanigheid kan verbreken en er is terugdringing om de informatie over Epstein voort te zetten die vóór zijn 911-oproep uit zijn cel werd gehaald,” zei een insider van de FBI .

Federale bronnen zeiden dat de media, waaronder de New York Times, hebben gewerkt aan het opstellen van een verhaal dat Epstein werd genegeerd door gevangenisbewakers die zijn cel vóór zijn dood niet hadden geïnspecteerd. Gevangenbewaarders vielen zelfs in slaap, volgens de rapportage van de Times. Die informatie ging viraal met honderden media die dat verhaal herdrukten, gebaseerd op de rapportage van de New York Times.

Dat lijkt nu echter op zijn best twijfelachtige informatie te zijn. Maar dubieus of niet, het heeft gediend om het zelfmoordverhaal te creëren.

“Als hij niet in zijn cel was, waarom zouden ze dan moeten controleren?”, Zei een federale wetshandhavingsbron. “Dat is niet logisch.”

Er spelen hier zoveel leugens die het vrij moeilijk maken om de te vinden.

Misschien is dat het punt.

Dit verhaal ontwikkelt zich.

Lees verder bij de bron: True Pundit


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Albert Groeneberg
2 jaren geleden

Een waas van geheimzinnigheid die opgetrokken wordt door de verantwoordelijke autoriteiten doet de hele zaak stinken. Tegelijkertijd kunnen ze het natuurlijk niet maken om de waarheid naar buiten te brengen, dat Jeffrey gewoon nog in leven is en weggemoffeld naar een paradijselijk oord buiten de VS en onder een andere naam, verder een rustig leven leidt, zoals ook Hitler en vele andere Nazi’s na de Tweede Wereldoorlog de rest van hun leven onder een valse naam hebben doorgebracht in het buitenland.

NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De Grenzen zijn net als in 2015 weer open!’

Bizarre ontdekking: medicijncocktail maakt ouderen biologisch jonger