in ,

FDA zegt dat 2 deelnemers aan Pfizer COVID-vaccinonderzoek zijn overleden

Aangezien de FDA naar verwachting donderdag goedkeuring zal verlenen voor het Pfizer-BionTech COVID-vaccin na het vrijgeven van een voorlopige beoordeling van de onderzoeksgegevens die het panel eerder vandaag zal gebruiken om het medicijn te beoordelen, heeft het bureau dinsdag toegegeven dat twee deelnemers aan de fase 3 proeven zijn overleden.

Een van hen had volgens de Jerusalem Post immuundeficiëntie, daarbij verwijzend naar eerder vrijgegeven gegevens.

De FDA zal naar verwachting twee afzonderlijke beoordelingen van de onderzoeksgegevens vrijgeven voordat een panel van experts bijeenkomt om de gegevens te beoordelen en ofwel het verzoek van Pfizer om goedkeuring in noodgevallen goed te keuren, ofwel te weigeren.

Dit komt ook nadat de FDA had gewaarschuwd voor een “ernstige afkeerreactie” die vaak wordt waargenomen bij patiënten na inname van de tweede dosis.

In de VS was er minstens één andere proefpersoon die naar verluidt stierf niet lang na het ontvangen van de tweede dosis. De deelnemer in die zaak was een priester in Philadelphia die deelnam aan het Moderna-proces.

In het VK werden twee patiënten ernstig ziek tijdens de proef met het AstraZeneca-Oxford-vaccin (hoewel Oxford later zei dat de ziekten niets met de proef te maken hadden). In Brazilië stopten autoriteiten kort een proef met Sinovac’s experimentele COVID-vaccin nadat een deelnemer was overleden.

Israël heeft 8 miljoen doses van het Pfizer-vaccin gekocht (genoeg om 4 miljoen mensen te vaccineren), en hoewel sommige gezondheidsfunctionarissen hebben gesuggereerd dat vaccinaties kunnen beginnen zodra de doses arriveren, vertelde directeur-generaal Chezy Levy van het Ministerie van Volksgezondheid de JPost dat het begin van de vaccinatie op elke plaats voorafgaand aan goedkeuring door de FDA was verboden.

Het is zeker onduidelijk of de deelnemers die zijn overleden zijn bezweken aan vaccingerelateerde complicaties, of dat ze überhaupt een vaccin hebben gekregen (ze hadden een placebo kunnen krijgen).

In het VK, dat dinsdag de eerste patiënten inente onder de goedkeuring voor gebruik in noodgevallen, behoorden een 90-jarige grootmoeder en een 81-jarige man genaamd “William Shakespeare” tot de eerste patiënten die het vaccin kregen.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nanda
4 maanden geleden

Ik lees net op de Duitse RT dat er zes mensen gestorven zijn.
Laut der US-Arzneimittelbehörde starben während eines Testlaufes des Pfizer-Impfstoffes sechs Personen.
Zowel bij Pfilzer als bij BioNTech.
En nu verwachten ze hier dat wij ons zonder meer laten inenten?

persons hand on glass window

Je kunt erop wachten: Volledige lockdown werd besproken in Corona-overleg Catshuis

Één op vijf coronapatiënten gaat gewoon deur uit en 70% gaat niet in quarantaine