Feesten, seks en drugs op kosten van de belastingbetaler, vluchtelingen verkwisten sociale bijstand aan plezierreizen

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Rikki Secc schreef:

  Niets geleerd! Wij niet en de politiek! Er werd ervan weggekeken ! Vroeger in de jaren zestig en zeventig bij de toen geheten gastarbeiders , waren er ook zo’n stelletje profiteurs bij, die wisten hoe ze hun briefje in konden vullen, voor bijstand! De eigenaar zat in zijn thuisland en bouwde zijn huisje, ratten zitten overal tussen. Op het plein onder de boom in de schaduw, zaten ze te stuffen en grootpraat te vertellen, de klaplopers! Ondertussen een bijstandsuitkering, nooit niks bijgedragen aan het land waar ze commentaar op hadden. Gezinshereniging was nog niet ingevoerd, deden ze het maar zó! Ratten ze weten de weg te vinden, aanpakken dat is zó moeilijk, vroeger en nú, omdat wij zwijgen!

 2. Van Boxstael schreef:

  Bij mij werkt er iemand uit sirie die daar ook is moeten gaan lopen voor de veiligheid ,, verleden jaar zij hij tegen mij dat hij terug ging voor zijn familie te bezoeken ,, ik versta het niet zo goed gaan lopen voor uw veiligheid en oorlog en dan terug gaan voor vakantie en familie bezoek ???? 😩😩

 3. soenen jc schreef:

  Eigenaardig, maar toch begrijp ik het allemaal en ik geef ze nog gelijk ook. Er zijn er veel met een uitkering in Belgïe en bezittingen in het buitenland. Als ze meer werkgelegenheid zouden creëren voor onderzoekers en controleurs dan kan er veel bespaard worden. Maar uiteindelijk gaan wij ook op reis naar goedkope landen in Afrika (Tunesïe, Marokko, …enz) en ook naar Turkije …

 4. Tokko schreef:

  Het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn om de “vluchtelingen”die opnieuw uit hun thuisland naar Europa vliegen, te onderscheppen en te vragen hoe dat ook al weer zat met het “gevaar voor eigen leven” en de noodzaak om te vluchten.

  Reden te meer om geen geld beschikbaar te stellen, maar sobere huisvesting en voedselcoupons die niet als geld gebruikt kunnen worden.
  Misschien gaan dan meer echte vluchtelingen terug wanneer de oorlog waarvoor ze zijn gevlucht is afgelopen en komen er minder asieltoeristen naar Europa.

  Het is toch ook raar, dat ik al bij de opkomst van de mobiele telefoon (toen nog gevaartes ter grootte van een walkie-talkie die in een soort tas aan de riem werden meegedragen) opmerkte dat je die bij 3 categorieen mensen zag: Patserige managers met lange jassen, drugsdealers (ik werkte toen in A’dam Zuidoost) en bij de vluchtelingen uit o.m. Afghanistan en Irak die bij ons op de Hogeschool een speciaal programma kregen aangeboden.
  Welvarende jonge mannen, goed gekleed en allemaal met een mobiele telefoon waren het, met een arrogante houding, een enkele uitgezonderd.

  Laats was er ook weer wat ophef over het al dan niet mogen controleren of Turken en Marokkanen dei bijstand ontvangen eventueel een huis of andere bezittingen hebben in het thuisland.
  Neem maar gewoon aan dat 90% van de Turken, Marokkanen en Oost-Europeanen een eigen huis heeft of bezig is dat te bouwen.
  Dat is de realiteit zoals ik die heb gezien onder allochtonen die ik heb meegemaakt.
  Er wordt gewoon schaamteloos geprofiteerd.
  Nederlandse bijstandtrekkers frauderen ook wel, maar zij kunnen dat niet op de schaal waarop de allochtonen dat kunnen, omdat controle lastig is en wordt belemmerd door het discriminatie te noemen.

 5. EU = WWIII schreef:

  De regels van onbeperkte toegang voor mensen van buiten is bedacht door de UN (opgezet door de CIA) …. En dat is niet een fout maar bewust ingebracht door partijen achter de schermen (de elite dus) die de wereld bewust kapot willen maken. Op alle mogelijke manieren die je maar kunt bedenken …. Kapot maken maakt de elite helemaal niets uit en maakt alleen dat zij de wereld nog meer naar hun hand kunnen zetten. Bovendien leidt het het tot gigantische kosten voor de burgers zodat waardoor zij minder problemen gaan vormen want zij hebben geen middelen.

  Probleem is alleen dat mensen de laatste jaren door internet veel beter zijn gaan zien wat er in de wereld aan de hand is en hoe de mensen wereldwijd op een gigantische manier zijn bedonderd, bestolen, vermoord, vergiftigd, uitgeroeid, voorgelogen over alles etc.
  En eenmaal uit de fles wil de geest er niet meer in. Dagelijks worden meer en meer mensen wakker (onder andere door deze site) ….

  De EU is in het begin opgezet als organisatie om Europa sterker te maken maar die in een paar jaar volledig van het pad is geraakt en nu een fascistische niet-democratische organisatie van banken en multinationals geworden is waar mensen alleen als ballast worden gezien. maar die wel alle kosten van de EU mogen dragen ….. Het is werkelijk omvoorstelbaar crimineel.

  Het kan niet uitblijven dat dit gaat leiden tot grote spanningen en chaos en mogelijk burgeroorlog.
  Op dat moment zullen grote groepen mensen verbijsterd zijn en niet begrijpen hoe dat heeft kunnen gebeuren … Brexit en de Gele Vest beweging in Frankrijk zijn bet begin …….
  Zorg dat U weet wat er speelt in de wereld. Zet de TV af en lees en zoek op internet.

  We weten nu dat met al het bewijs in de wereld hoe oorlogen in het verleden zijn opgezet door partijen achter de schermen en diezelfde partijen zijn er nu weer in geslaagd de wereld aan de rand van oorlog te brengen. De vraag is of we de aarde nog bewoonbaar weten te houden ….

Heb jij er iets over te zeggen?