in , , , ,

Feesten, seks en drugs op kosten van de belastingbetaler, vluchtelingen verkwisten sociale bijstand aan plezierreizen

Het klinkt als een slechte grap, maar het is de waarheid. Steeds meer zogeheten “vluchtelingen” uit Eritrea zijn op vakantie in hun thuisland. En daar is het waar ze aan de rol gaan. In de duurste clubs van het land gaan de zogenaamde asielzoekers compleet los. Met het van de belastingbetalers uit hun Europese gastlanden.

Wie vandaag de dag pretendeert een land te ontvluchten omdat hij daar zou worden bedreigd door vervolging en voor zijn leven en ledematen zou moeten vrezen, die reist ondanks alles steeds vaker naar dit land. Het bekendste voorbeeld is Eritrea. Talrijke mensen zijn de afgelopen jaren uit het Afrikaanse land “gevlucht” en hebben in Europese landen asiel aangevraagd.

Het kleine Zwitserland wordt in het bijzonder door deze Afrikanen verrijkt. Het hoogste percentage “vluchtelingen” onder de Zwitsers komt uit Eritrea. Maar voor steeds meer Eritreeërs wordt het dagelijks leven in Europa op de lange termijn te saai. Om weer stoom af te blazen, klimmen tienduizenden vluchtelingen uit de sociale hangmat en stappen in het volgende vliegtuig naar Asmara.

In de hoofdstad van Eritrea gaan de “vluchtelingen” onmiddellijk naar de feestelijke hotspots en laten het losbarsten. Geen spoor van vervolging en bedreiging voor leven en ledematen. In luxe clubs verbrassen de “asielzoekers” dan hun in Europa bij elkaar gelogen sociale .

In de beruchte club “Aiba”, bijvoorbeeld, is de toegangsprijs alleen al 100 Nakfa, wat overeenkomt met een Eritrees weekloon. De verwende asieleisers die zich in Europa hebben gevestigd, kunnen hier alleen maar smadelijk om lachen. 100 Nakfa is minder dan 6 euro. Een “maandsalaris” van de sociale bijstand is daarom voldoende voor een paar toegangen tot het wilde nachtleven.

De meeste Eritreeërs die thuisvakanties met feesten, seks en drugs fuiven komen uit Zweden, Zwitserland en . Ze brengen vaak weken en maanden door in de hoofdstad voordat ze “terugvluchten” naar hun gastland. De “Aiba” is een must voor de meeste feestgangers. Men laat zien wat men heeft en verspilt het geld dat de goede mensen in Lalaland ter beschikking hebben gesteld.

Een Eritreeër die ooit naar Zwitserland was “gevlucht”, gaf in een interview met de Neue Züricher Zeitung toe: Het beeld van Eritrea is verkeerd. De onderzoekscommissie van de VN-Mensenrechtenraad zou de situatie opzettelijk verkeerd voorstellen, beschuldigde hij. En er lijkt enige waarheid aan deze beschuldiging ten grondslag te liggen. Waarom zouden anders tienduizenden vermeende “vluchtelingen” elk jaar terugreizen naar Eritrea om een paar hete weken door te brengen met feesten, seks en drugs?

Trouwens, zo geef je indirect een impuls aan de economie in de feestelijke hotspots in Asmara. Het is verbazingwekkend hoeveel Duits belastinggeld alleen al via dergelijke kanalen naar het buitenland vloeit.

Illegale asielzoekers die vakantiereizen maken naar het land waaruit zij zouden zijn gevlucht. Waar gaat dit alles toe leiden?

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rikki Secc
2 jaren geleden

Niets geleerd! Wij niet en de politiek! Er werd ervan weggekeken ! Vroeger in de jaren zestig en zeventig bij de toen geheten gastarbeiders , waren er ook zo’n stelletje profiteurs bij, die wisten hoe ze hun briefje in konden vullen, voor bijstand! De eigenaar zat in zijn thuisland en bouwde zijn huisje, ratten zitten overal tussen. Op het plein onder de boom in de schaduw, zaten ze te stuffen en grootpraat te vertellen, de klaplopers! Ondertussen een bijstandsuitkering, nooit niks bijgedragen aan het land waar ze commentaar op hadden. Gezinshereniging was nog niet ingevoerd, deden ze het maar zó! Ratten ze weten de weg te vinden, aanpakken dat is zó moeilijk, vroeger en nú, omdat wij zwijgen!

Van Boxstael
2 jaren geleden

Bij mij werkt er iemand uit sirie die daar ook is moeten gaan lopen voor de veiligheid ,, verleden jaar zij hij tegen mij dat hij terug ging voor zijn familie te bezoeken ,, ik versta het niet zo goed gaan lopen voor uw veiligheid en oorlog en dan terug gaan voor vakantie en familie bezoek ???? ????????

soenen jc
2 jaren geleden

Eigenaardig, maar toch begrijp ik het allemaal en ik geef ze nog gelijk ook. Er zijn er veel met een uitkering in Belgïe en bezittingen in het buitenland. Als ze meer werkgelegenheid zouden creëren voor onderzoekers en controleurs dan kan er veel bespaard worden. Maar uiteindelijk gaan wij ook op reis naar goedkope landen in Afrika (Tunesïe, Marokko, …enz) en ook naar Turkije …

Tokko
2 jaren geleden

Het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn om de “vluchtelingen”die opnieuw uit hun thuisland naar Europa vliegen, te onderscheppen en te vragen hoe dat ook al weer zat met het “gevaar voor eigen leven” en de noodzaak om te vluchten.

Reden te meer om geen geld beschikbaar te stellen, maar sobere huisvesting en voedselcoupons die niet als geld gebruikt kunnen worden.
Misschien gaan dan meer echte vluchtelingen terug wanneer de oorlog waarvoor ze zijn gevlucht is afgelopen en komen er minder asieltoeristen naar Europa.

Het is toch ook raar, dat ik al bij de opkomst van de mobiele telefoon (toen nog gevaartes ter grootte van een walkie-talkie die in een soort tas aan de riem werden meegedragen) opmerkte dat je die bij 3 categorieen mensen zag: Patserige managers met lange jassen, drugsdealers (ik werkte toen in A’dam Zuidoost) en bij de vluchtelingen uit o.m. Afghanistan en Irak die bij ons op de Hogeschool een speciaal programma kregen aangeboden.
Welvarende jonge mannen, goed gekleed en allemaal met een mobiele telefoon waren het, met een arrogante houding, een enkele uitgezonderd.

Laats was er ook weer wat ophef over het al dan niet mogen controleren of Turken en Marokkanen dei bijstand ontvangen eventueel een huis of andere bezittingen hebben in het thuisland.
Neem maar gewoon aan dat 90% van de Turken, Marokkanen en Oost-Europeanen een eigen huis heeft of bezig is dat te bouwen.
Dat is de realiteit zoals ik die heb gezien onder allochtonen die ik heb meegemaakt.
Er wordt gewoon schaamteloos geprofiteerd.
Nederlandse bijstandtrekkers frauderen ook wel, maar zij kunnen dat niet op de schaal waarop de allochtonen dat kunnen, omdat controle lastig is en wordt belemmerd door het discriminatie te noemen.

EU = WWIII
2 jaren geleden

De regels van onbeperkte toegang voor mensen van buiten is bedacht door de UN (opgezet door de CIA) …. En dat is niet een fout maar bewust ingebracht door partijen achter de schermen (de elite dus) die de wereld bewust kapot willen maken. Op alle mogelijke manieren die je maar kunt bedenken …. Kapot maken maakt de elite helemaal niets uit en maakt alleen dat zij de wereld nog meer naar hun hand kunnen zetten. Bovendien leidt het het tot gigantische kosten voor de burgers zodat waardoor zij minder problemen gaan vormen want zij hebben geen middelen.

Probleem is alleen dat mensen de laatste jaren door internet veel beter zijn gaan zien wat er in de wereld aan de hand is en hoe de mensen wereldwijd op een gigantische manier zijn bedonderd, bestolen, vermoord, vergiftigd, uitgeroeid, voorgelogen over alles etc.
En eenmaal uit de fles wil de geest er niet meer in. Dagelijks worden meer en meer mensen wakker (onder andere door deze site) ….

De EU is in het begin opgezet als organisatie om Europa sterker te maken maar die in een paar jaar volledig van het pad is geraakt en nu een fascistische niet-democratische organisatie van banken en multinationals geworden is waar mensen alleen als ballast worden gezien. maar die wel alle kosten van de EU mogen dragen ….. Het is werkelijk omvoorstelbaar crimineel.

Het kan niet uitblijven dat dit gaat leiden tot grote spanningen en chaos en mogelijk burgeroorlog.
Op dat moment zullen grote groepen mensen verbijsterd zijn en niet begrijpen hoe dat heeft kunnen gebeuren … Brexit en de Gele Vest beweging in Frankrijk zijn bet begin …….
Zorg dat U weet wat er speelt in de wereld. Zet de TV af en lees en zoek op internet.

We weten nu dat met al het bewijs in de wereld hoe oorlogen in het verleden zijn opgezet door partijen achter de schermen en diezelfde partijen zijn er nu weer in geslaagd de wereld aan de rand van oorlog te brengen. De vraag is of we de aarde nog bewoonbaar weten te houden ….

Chinese super soldaten gebruiken deze futuristische wapens

De Merkel Diamond, waarom doen politieke kopstukken dit handgebaar?