in , , , ,

Feesten, seks en drugs op kosten van de belastingbetaler, vluchtelingen verkwisten sociale bijstand aan plezierreizen

Het klinkt als een slechte grap, maar het is de . Steeds meer zogeheten “vluchtelingen” uit Eritrea zijn op vakantie in hun thuisland. En daar is het waar ze aan de rol gaan. In de duurste clubs van het land gaan de zogenaamde asielzoekers compleet los. Met het van de belastingbetalers uit hun Europese gastlanden.

Wie vandaag de dag pretendeert een land te ontvluchten omdat hij daar zou worden bedreigd door vervolging en voor zijn leven en ledematen zou moeten vrezen, die reist ondanks alles steeds vaker naar dit land. Het bekendste voorbeeld is Eritrea. Talrijke mensen zijn de afgelopen jaren uit het Afrikaanse land “gevlucht” en hebben in Europese landen asiel aangevraagd.

Het kleine wordt in het bijzonder door deze Afrikanen verrijkt. Het hoogste percentage “vluchtelingen” onder de Zwitsers komt uit Eritrea. Maar voor steeds meer Eritreeërs wordt het dagelijks leven in Europa op de lange termijn te saai. Om weer stoom af te blazen, klimmen tienduizenden vluchtelingen uit de sociale hangmat en stappen in het volgende vliegtuig naar Asmara.

In de hoofdstad van Eritrea gaan de “vluchtelingen” onmiddellijk naar de feestelijke hotspots en laten het losbarsten. Geen spoor van vervolging en bedreiging voor leven en ledematen. In luxe clubs verbrassen de “asielzoekers” dan hun in Europa bij elkaar gelogen sociale .

In de beruchte club “Aiba”, bijvoorbeeld, is de toegangsprijs alleen al 100 Nakfa, wat overeenkomt met een Eritrees weekloon. De verwende asieleisers die zich in Europa hebben gevestigd, kunnen hier alleen maar smadelijk om lachen. 100 Nakfa is minder dan 6 euro. Een “maandsalaris” van de sociale bijstand is daarom voldoende voor een paar toegangen tot het wilde nachtleven.

De meeste Eritreeërs die thuisvakanties met feesten, seks en drugs fuiven komen uit Zweden, Zwitserland en Duitsland. Ze brengen vaak weken en maanden door in de hoofdstad voordat ze “terugvluchten” naar hun gastland. De “Aiba” is een must voor de meeste feestgangers. Men laat zien wat men heeft en verspilt het geld dat de goede mensen in Lalaland ter beschikking hebben gesteld.

Een Eritreeër die ooit naar Zwitserland was “gevlucht”, gaf in een interview met de Neue Züricher Zeitung toe: Het beeld van Eritrea is verkeerd. De onderzoekscommissie van de -Mensenrechtenraad zou de situatie opzettelijk verkeerd voorstellen, beschuldigde hij. En er lijkt enige waarheid aan deze beschuldiging ten grondslag te liggen. Waarom zouden anders tienduizenden vermeende “vluchtelingen” elk jaar terugreizen naar Eritrea om een paar hete weken door te brengen met feesten, seks en drugs?

Trouwens, zo geef je indirect een impuls aan de economie in de feestelijke hotspots in Asmara. Het is verbazingwekkend hoeveel Duits alleen al via dergelijke kanalen naar het buitenland vloeit.

Illegale asielzoekers die vakantiereizen maken naar het land waaruit zij zouden zijn gevlucht. Waar gaat dit alles toe leiden?

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Chinese super soldaten gebruiken deze futuristische wapens

De Merkel Diamond, waarom doen politieke kopstukken dit handgebaar?