in , ,

Feestje! Wie wil er een gratis VPN service voor een jaar? Ja natuurlijk willen jullie dat!!

Wie wil dat nou niet? Een gratis VPN verbinding…

Met een VPN wordt al je internet verkeer beveiligd via een externe server geleidt waardoor je internetverkeer versleuteld wordt, je internetactiviteiten, identiteit en locatie worden verborgen.

  • IP-adres verbergen / veranderen voor betere privacy
  • Veilig (openbare) netwerken gebruiken
  • Censuur en surveillance van een overheid tegengaan
  • Torrents veilig downloaden zonder risico op claims / rechtszaken
  • Google, Facebook, Twitter, etc. anoniem gebruiken

Maak een account aan op en gebruik deze promo code [BUZZ99] download de software op je pc/mac, smartphone of tablet en je hebt een jaar lang gratis VPN service.

Geen dank. Graag gedaan 😉

Met grote dank aan Richard DeHelpDeskert

https://twitter.com/DeHelpDeskert/status/1046319448062414848

Hoe werkt een VPN

Een VPN verbinding (wat staat voor Virtual Private Network), geeft een gebruiker een beveiligde (versleutelde) en anonieme (omgeleide) toegang tot een netwerk en maakt daarmee de internetverbinding veiliger. Net zoals een firewall de gegevens op je computer beschermt, beschermt een VPN je gegevens online.
Een VPN verbinding werkt op de achtergrond en verandert dus niks in het gebruik van de computer.

Al je internetverkeer wordt versleuteld waardoor andere partijen (zoals hackers, overheden, internetproviders, websites en je werkgever) niet meer kunnen zien waar jij mee bezig bent op het internet. Daarnaast wordt het internetverkeer via de VPN-server omgeleid waardoor je locatie wordt verborgen. Een VPN verbinding kan om verschillende redenen worden gebruikt. Het gebruik van een VPN wordt op publieke wifi-netwerken bijvoorbeeld sterk aangeraden.

VPN’s gebruiken een combinatie van specifieke verbindingen en encryptieprotocollen om virtuele verbindingen te maken en daarmee de internetverbinding te beveiligen; pottenkijkers zijn hierdoor niet langer in staat om toegang te krijgen tot de echte data vanwege de encryptie.

Tevens stelt een VPN je in staat om je fysieke locatie en IP-adres te veranderen. Inderdaad, al woon je in China, dan kun je het met een VPN laten lijken alsof je in Texas woont zodat je langs overheidsfilters op het internet kunt glippen. Je neemt daarbij een IP-adres aan uit een ander land, en geniet daarbij van alle vrijheden op het internet die je in dat andere land ook zou hebben. Een ideale manier om censuur te omzeilen of toegang te krijgen tot bepaalde inhoud van streaming-diensten zoals Netflix.

Lees ook eens verder bij de bron: VPNGids.nl

Photo by Infosec Images cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk, dat handelsverdrag: Na Oekraïense fraude kip nu ook kooi-eieren die in de EU niet meer geproduceerd mogen worden

Niets geleerd: Eurozone is maandag een ’too big to fail’ megabank rijker