in , ,

Femke Halsema (‘GroenLinks’ burgemeester Amsterdam) dreigt dakloze met straf

Photo by Guido van Nispen

Nadat Halsema in het nieuws kwam vanwege haar zoon die zich had beschuldigd aan vandalisme, iets dat ze het liefst onder de ‘pet’ had gehouden (volgens anonieme bronnen in het OM en bij de ), heeft deze kwaadaardige trol een dakloze gedreigd met strafrechtelijke vervolging en een hoge boete, daar hij de idee had een camping voor daklozen in te richten in het Vondelpark.

heeft veel te weinig opvang voor alle daklozen in de stad, dus de idee om zeker in de zomermaanden een camping te beginnen voor deze mensen, is bepaald geen gek idee…

Blijkbaar houdt Halsema er verschillende ethische waarden op na, als het om haar kind gaat moet iedereen z’n kop houden en begrip tonen*, terwijl voor mensen die zijn vastgelopen in onze inhumane prestatiemaatschappij, een maatschappij die (onzelfstandige) chronisch psychische zieke mensen zelfstandig in huizen heeft gezet (bezuiniging op de GGZ), terwijl men van te voren had kunnen bedenken dat dit misgaat, daar mensen hun medicatie vergeten en daarbij geen acht slaan op wat de brievenbus aan informatie brengt.

Ofwel deze mensen worden uiteindelijk op straat gezet en daar vertonen ze dan verward gedrag, Amsterdam heeft daar zelfs een speciale ambulance voor, daar de politie terecht weigert deze mensen nog langer aan te houden.

Halsema moet zich de oren van de kop schamen dat ze zo militant tekeer gaat tegen een dakloze, die o.a. door haar schuld geen onderdak heeft in Amsterdam en dan moet je bedenken dat ze van is (een partij die meermaals in het Amsterdamse college van B&W zitting had en al lang iets aan de opvang van daklozen had kunnen doen)…….

GroenLinks? AsgrauwRechts zal je bedoelen Azijnpisser! (en Halsema is bepaald niet alleen als het om fout handelen door politici van GroenLinks gaat, zo gauw men daar macht krijgt, omarmt men het inhumane neoliberalisme en blijft er van groen en links niets over, neem ook het handelen van oud-GL wethouder Marijke Vos en het Trafigura debacle, of wat dacht je van de strapatsen die Bram van Ojik heeft laten zien; klik voor de gein op het label met zijn naam, direct onder dit bericht..)

Als Halsema nog een greintje ethisch besef in haar donder heeft, treedt ze af!!

* Halsema plaatste een brief aan alle Amsterdammers in de Volkskrant, waarin ze om begrip van de lezer vroeg en de aandacht van de Telegraaf hekelde.. Waar Halsema had kunnen weten dat de zoon van de burgemeester nu eenmaal altijd in het nieuws zal komen na vandalistisch gedrag te hebben vertoond,

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cellen staan leeg: Tsunami van overvallen overspoelt het veilige en gave Nederland

Pensioenbazen zien hun salaris heel erg fors toenemen