in

Film: The plot against The President

plot against trump

Het waargebeurde verhaal van hoe congreslid Devin Nunes de operatie ontdekte om de president van de Verenigde Staten ten val te brengen. In navolging van het boek The Plot Against the President van onderzoeksjournalist Lee Smith, verkent deze lange documentaire nieuwe informatie en aanvullende interviews naarmate de zaak vordert.

Alle Amerikanen en het grootste deel van de wereld kennen ‘Russiagate’, maar de meeste mensen zouden niet precies kunnen uitleggen wat er is gebeurd en waarom dit het grootste politieke schandaal in de geschiedenis van de VS was.

Deze film zal een gids zijn en een basis voor welke mensen zullen de gebeurtenissen met betrekking tot deze zaak begrijpen terwijl ze zich elke dag blijven ontvouwen. Er is geen onderwerp dat relevanter is voor het huidige politieke landschap.

Deze film legt het verhaal rechtstreeks vast van de mensen die het hebben meegemaakt, inclusief interviews met bronnen die hebben gewonnen ‘ • geef interviews over dit onderwerp aan andere films of media. Net als het boek van Lee Smith zal het bekend staan ​​als de gezaghebbende versie van gebeurtenissen, de werkelijke waarheid zonder spin.

Het boek debuteerde op 29 oktober 2019 en werd meteen de nummer één bestseller op Amazon over alle onderwerpen, niet alleen in politieke non-fictie, waar het vandaag de dag nog steeds bovenaan de hitlijsten staat.

https://www.youtube.com/watch?v=AiwpOMwPx0A

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
455555181 9bf7f6258c b new world order

Belgische politie gaat met Kerst langs deuren om coronaregels te handhaven

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

EU gaf vorig jaar maar liefst drie miljoen verblijfsvergunningen af