in , ,

Flashback: Bill Clinton nam ‘ten minste’ 26 vluchten op Epstein’s Lolita Express

bcole

De Florida-pedofiel Jeffrey Epstein werd zaterdag in New York gearresteerd wegens de vermeende seksuele handel in minderjarigen, aldus rapporten.

Hij wordt geconfronteerd met aanklachten wegens federale sekshandel en staat voor een mogelijke gevangenisstraf van 45 jaar.

Volgens verslaggever Yashar Ali kan er een tweede beklaagde aanwezig zijn in de Epstein-zaak.

In mei 2016 onthulde Fox News dat voormalig president Bill Clinton minstens 26 keer met Jeffrey Epstein reisde op zijn beroemde “Lolita Express”, terwijl hij regelmatig zijn geheime dienst bodyguards achter liet.

Via Fox: Voormalig president Bill Clinton was een veel frequentere flyer op een beruchte jet van de geregistreerde zedendelinquent dan eerder gemeld, met vluchtlogboeken waarin de voormalige president ten minste 26 reizen aan boord van de “Lolita Express” liet zien – zelfs blijkbaar zonder zijn geheime dienst lijfwachten voor ten minste vijf van de vluchten, volgens records verkregen door FoxNews.com.

Clinton’s aanwezigheid aan boord van Jeffrey Epstein’s Boeing 727 is bij 11 gelegenheden gerapporteerd, maar vluchtlogs tonen aan dat het aantal meer dan het dubbele is, en reizen tussen 2001 en 2003 omvatten uitgebreide uitstapjes over de hele wereld met Epstein en medepassagiers geïdentificeerd op manifesten door hun initialen of de voornamen, inclusief “Tatiana.” De tricked-out jet verdiende zijn Nabakov-geïnspireerde bijnaam omdat het naar verluidt was uitgerust met een bed waar passagiers groepsseks hadden met jonge meisjes.

“Bill Clinton … geassocieerd met een man als Jeffrey Epstein, waarvan iedereen in New York, zeker binnen zijn kring, wist dat het een pedofiel was,” zei Conchita Sarnoff van de non-profit Alliantie in Washington, DC om slachtoffers van mensenhandel te redden, en auteur van een boek over de Epstein-zaak met de naam “TrafficKing.” “Waarom zou een voormalig president met zo’n man omgaan?”

Epstein, die onder zijn vriendjes koninklijke figuren, staatshoofden, beroemdheden en medearbeiders telt, bracht 13 maanden door in de gevangenis en huisarrest voor het handelen in en verkrijgen van minderjarigen voor prostitutie. Naar verluidt had hij een team van mensenhandelaars die meisjes van twaalf jaar jong kregen om zijn vrienden te onderhouden op ‘Orgy Island’, een landgoed op het 72-hectare grote eiland, Little St. James, op de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Virginia Roberts (32), die beweert dat ze op 15-jarige leeftijd door Epstein werd gepimpt, heeft eerder beweerd dat ze Clinton tijdens het uitstapje van Epstein in 2002 zag, maar de logs laten Clinton niet zien aan boord van vluchten naar St. Thomas, het dichtstbijzijnde vliegveld dat geschikt is voor Epstein’s jet. Ze laten zien dat Clinton aan boord van het vliegtuig van Epstein vliegt naar bestemmingen als Hong Kong, Japan, Singapore, China, Brunei, Londen, New York, de Azoren, België, Noorwegen, Rusland en Afrika.

Onder degenen die regelmatig met Clinton op reis waren, waren Epstein’s medewerkers, New Yorks socialite Ghislaine Maxwell en Epstein’s assistent, Sarah Kellen, die beiden werden onderzocht door de FBI en Palm Beach Police voor het rekruteren van meisjes voor Epstein en zijn vrienden.

flight logs epstein lolita express

Officiële vluchtlogboeken gedeponeerd bij de Federal Aviation Administration laten zien dat Clinton reisde op een aantal van de reizen met maar liefst 10 Amerikaanse geheime dienst agenten. Op een Azië-reis tussen 22 mei en 25 mei 2002 staat echter geen enkele agent van de geheime dienst vermeld. De Amerikaanse geheime dienst heeft geweigerd om te antwoorden op meerdere verzoeken om vrijheid van informatie, ingediend door FoxNews.com, met het verzoek om informatie over deze reizen. Clinton zou verplicht zijn geweest om een ​​formulier in te dienen om de agent weg te sturen, vertelde een voormalige agent van de geheime dienst aan FoxNews.com.

In antwoord op een afzonderlijk FOIA-verzoek van FoxNews.com, zei de Amerikaanse geheime dienst dat het geen gegevens heeft waaruit blijkt dat agenten ooit op het eiland waren met Clinton.

Een woordvoerder van Clinton heeft geen e-mails geretourneerd waarin om commentaar wordt gevraagd over de relatie van de voormalige president en de reisjes met Epstein. De Clinton Library zei dat het geen relevante informatie had en houdt Clinton’s reisrecords niet bij.

Martin Weinberg, de huidige advocaat van Epstein, heeft niet op meerdere vragen gereageerd. Epstein zei in een proces-verbaal dat zei dat hij en zijn medewerkers “het onderwerp waren geweest van de meest bizarre en aanstootgevende aanvallen, beschuldigingen en simpele fantasieën.”

Lees verder bij de bron: worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
russia 1562604322

Waarschuwingssysteem tegen “Russische bemoeienis” dreigt ter ziele te gaan omdat er geen bemoeienis is

internet snelheid 1562613204

EU-dictatuur: België heeft primeur met dwangsom EU-hof over sneller internet