in ,

Flat-Earther gaat per zelfgemaakte raket kijken of de aarde nou rond of plat is

Flat-Earther ‘Mad’ Mike Hughes is van plan zichzelf vast te maken aan een zelfgemaakte en zichzelf zaterdag naar de ruimte te lanceren, in een poging te bewijzen dat onze geen wereldbol is. Dit is wat je kunt verwachten van het mad-cap-.

De autodidactische raketingenieur zal de lancering proberen vanuit de spookstad Route 66 in Amboy, Californië, waar minder dan een handvol inwoners wonen. Hij probeert de gedurfde missie in een zelfgemaakte, door stoom aangedreven raket die hij zelf uit schroot heeft gebouwd.

De 63-jarige schoot zichzelf voor het eerst in de lucht in 2014 en heeft sindsdien meerdere lanceringen voltooid en verschillende blessures opgelopen. Zijn meest succesvolle poging vond plaats in maart 2018 toen hij zichzelf ongeveer 575 meter de lucht in stuwde voordat hij met een snelheid van 563 km / u terug naar de aarde stortte.

De lancering van zaterdag ziet er opmerkelijk gevaarlijker uit, met de durfal die zichzelf meer dan twee keer zo hoog in de lucht wil schieten voordat hij terugvalt naar de aarde met een snelheid van ongeveer 643 km / h.

Helaas voor de waarde van het experiment heeft Hughes ‘stoom aangedreven machine niet het sap om hoog genoeg in de atmosfeer te komen om hem in staat te stellen de kromming van de aarde te zien.

De onverschrokken raketman maakt zich echter geen zorgen. Hij ziet het experiment als een springplank naar het bouwen van een raket die helemaal tot aan de Karman-lijn – het startpunt van de ruimte – ongeveer 100 mijl boven het oppervlak van onze planeet kan reiken.

“Ik geef nooit op! De raket zal de hemel begroeten! Op 63-jarige leeftijd ben ik nog steeds een roodbloedige, missiehongerige waaghals en mijn doel is om de jongen of het meisje te inspireren die de man of vrouw wordt die de wereld verandert, ‘ zei hij.

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mercedes betrapt op ‘bespioneren van bestuurders met geheime volgapparatuur’

DTP-vaccin: Eén van de meest gebruikte vaccins ter wereld verhoogt het risico op sterfte