in

Flinke daling uitstoot door coronacrisis, klimaatdoelen opeens binnen bereik

Door de daalt de CO2-uitstoot dit jaar enorm. Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) denkt dat de afname uitkomt tussen de 24 en 29 procent lager dan in 1990.

Daarmee zou opeens zomaar aan het Urgendavonnis hebben voldaan, waarbij de staat door de werd gedwongen om aan het einde van dit jaar 25 procent reductie te hebben gerealiseerd.

Dat heeft alles te maken met de die door de coronamaatregelen deels tot stilstand is gekomen.

Er staan nauwelijks nog files op de wegen, niemand vliegt nog en ook veel bedrijven draaien op halve kracht.

Het bureau benadrukt dat er veel onzekerheden zijn en dat de percentages zeker niet gebaseerd zijn op volledige doorrekeningen.

Als de huidige coronacrisis nog dit kwartaal achter de rug is en de economie weer begint te draaien dan, dan komt de afname uit op 24 procent.

Laat het herstel veel langer op zich wachten, dan voorziet het PBL dat we eerder uitkomen op 29 procent lager dan in 1990.

Als deze crisis er niet was geweest, was er waarschijnlijk nog steeds …

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Het geloof van een kind ....
10 maanden geleden

Zijn er nog steeds mensen die denken dat een toename van 270 ppm CO2 naar 350 ppm een klimaat verandering veroorzaakt? 350 ppm = 350 part per million ofwel 0,0035 % …. of wel een druppel inde oceean. Voor wie het nog niet begrijpt: toen U zes jaar hebben Uw ouders U verteld dat Sinterlklaas niet bestond … Welnu: het sprookje van CO2 bestaat ook niet …

NIet verder vertellen aan Rutte en kornuiten want die geloven er nog in.

Parijs accoord kan bij oud vuil !!!
10 maanden geleden

Dit is heel belangrijk !!!!

Want als 2 in maanden een 25 % lager CO2 percentage wordt gemeten dan betekent dat dat er een perfekte balans is tussen de CO2 emissie door fossiele verbranding en de absorptie door planten die de CO2 absorberen en die weer omzetten naar zuurstof. Precies wat heel veel wetenschappers en mensen met een gezond boerenverstand al jaren hebben gezegd.
Denk hier eens over na !!!!!!

Hier vallen alle false flag figuren als Al Gore die ons een niet bestaand probleem hebben aangepraat en alle subsidie beluste pseudowetenschappers door de mand. En ook het hele Parijs accoord is een farce waar de burgers werden bedonderd en opgezadeld met gigantische kosten!!

CO2 was de reden dat alle aardgasgebruik in Nederland moest worden gestopt en dat huizen niet meer op aardgas werden aangesloten. CO2 was het argument dat iedereen in een electrische auto moest (wat een waardeloze oplossing is zolang er geen goede, goedkope en milieuvriendelijke accu is). CO2 was de reden dat overal windmolens en zonnepanelen werden neergezet wat een enorme financiële inspanning betekent waar de banken zich in de handen wrijven met hun criminele fiat geld systeem en de burgers weer opdraaien om de gecreëerde schuld weer in geld om te zetten door middel van hun arbeid.

Het hele Parijs accoord ligt nu echt onderuit en kan direct bij het oud vuil. En al die zogenaamde wetenschappers en politici moeten zich rot schamen !! Beter nog: zij moeten hoofdelijk aansprakelijk gesteld worden voor de enorme schade die zij hebben veroorzaakt.

Waar zo’n Corona crisis al niet goed voor is !!!!!!

Worden de ‘Corona-doden’ tellingen gemanipuleerd?

Hoe gaan wij straks om met verplichte vaccinaties?