in ,

Fluoride: goed voor je tanden of vergif?

57092002 2536a0ed82 Fluoride1

Het enige leuke aan de tandarts vond ik altijd het fluor happen. Ik heb er nooit bij stilgestaan wat fluoride eigenlijk is. Als iedereen zegt dat fluor goed is voor je tanden,  je ouders, op de tv en zelfs de tandarts, ga je dat wel geloven. Je vraagt je niet eens af of het goed of slecht is, je neemt het gewoon aan uit ‘betrouwbare’ bron.

Onlangs kwam ik een artikel tegen waar ik erg van schrok. Volgens de Amerikaanse journalist Christopher Bryson is er heel vreemd verhaal aan vooraf gegaan om ons te laten denken dat fluoride goed is voor je tanden, erg schrikbarend moet ik zeggen!

Wat is Sodium Flouride voor stof

  • Fluoride is giftiger dan lood en net iets minder giftig dan arsenicum (rattengif) ( Clin Toxicol Commerc Prod, 1984; 11: 4, 112, 129, 138) .
  • Fluoride staat officieel bekend als een gif.
  • Fluoride is een hoofdbestanddeel in pesticide.
  • Fluoride is een hoofdbestanddeel in een atoombom.
  • Fluoride vinden we in bijna alle munitie die momenteel gebruikt wordt in Irak door de Amerikanen.
  • Fluoride is een hoofdbestanddeel in de operatiekamer om u in een diepe slaap te brengen (narcose).
  • Fluoride is een afvalstof die overblijft bij de productie van aluminium.
  • Fluoride werd door de Nazi’s in de kampen gebruikt om de gevangenen gewillig te maken.

Er werden gigantische bedragen uitgegeven aan een campagne geleid door een expert, arts Harold Hodge in dienst van het Mellon Instituut. Dit instituut is ook verantwoordelijk voor het promoten van asbest als isolatiemateriaal en dat het volkomen veilig zou zijn, we weten inmiddels beter.

Fluoride zou worden toegevoegd aan het drinkwater tegen tandbederf en deze oplossing is hierbij de perfecte camouflage voor het grote fluoride schandaal.

Er is nooit bewezen dat fluor goed is voor je tanden, maar wel dat het zeer slecht is voor je gezondheid. Toch zie je het overal voorbij komen in de mondverzorging en zelfs in het drinkwater.  In Nederland is in de jaren 60 Fluoride toegevoegd aan het water, in 1976 is dit weer afgeschaft, de overheid liet ons zelf de keuze om fluoride te gebruiken.  In veel andere (Westerse) landen is het nog wel toegevoegd.

Fluoride wordt algemeen gebruikt in tandpasta’s. Neways stelt zich op het standpunt dat een fluoridenbehandeling door een deskundige moet worden uitgevoerd en niet in tandpasta’s thuishoort.

Fluoride wordt in verband gebracht met 10.000 kanker slachtoffers per jaar. Fluoridering is ook verantwoordelijk voor 40 miljoen gevallen van artritis, tandmisvorming bij 8 miljoen kinderen en allergische reacties bij 2 miljoen mensen.

Dr. Dean Burke and Dr. John Yiamouyiannis, National Cancer Institute, USA, 1997

Onderzoek van St. Louis University, de Nippon (Japan) Dental College en de Universiteit van Texas toont aan dat fluoride tumoren kan doen ontstaan,hun groei bevordert en kanker kan veroorzaken.

uit Spotlight, May 1992

De NTP (National Toxicology Program) testen bevestigen wat de Burke – Yiamouyiannis testen aantoonden – fluoride is kankerverwekkend. Fluoride veroorzaakt botkanker en verhoogt de gevallen van mondkanker.

uit Spotlight, May 1992

via Living the Bliss.

Foto via judge_mental cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1711years1

R.I.P. broeikaseffect; 18 jaar aaneengesloten niet warmer geworden

3669064445 058c8d41fd justitie1 e1603140550999

Een opsomming vreemde sterfgevallen rondom de Joris Demmink zaak