in ,

Formaldehyde in water was oorzaak van Ebola-achtige symptomen

Een man in Schieffelin, een gemeenschap gelegen in Margibi County op de Robertsfield Highway, is gearresteerd voor een poging tot formaldehyde vergiftigen van een waterput die door de dorpsgemeenschap druk gebruikt werd.

Rapporten zeggen dat hij rond 10 uur de waterput benaderde met poeder in een fles. Lastiggevallen door de gemeenschap, bekende hij dat hij werd betaald om formaldehyde in de put te gooien, en dat hij niet de enige was. Naar verluidt de bewoners vertelde de man “We zijn met velen.” Er zijn agenten in Harbel, Dolostown, Cotton Tree en andere dorpen in het land, zei hij.

Staatsradio, ELBC, meldt dat minstens 10 mensen in de Dolostown gemeenschap zijn overleden na het drinken van uit vergiftigde putten.

De man beweerde ook dat sommige waterbedrijven, met name degenen die zakken mineraalwater verkopen, ook betrokken zijn. Het gif, zei hij, produceert -achtige symptomen en vervolgens doodt het mensen.

Lees verder via zaplog.

 

Foto via IMTEK | NoOdor.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uw (R)overheid: “Als verwardheid overgaat in psychose”

Weer een omgekeerde wereld, OM: deelname aan strijd tegen IS strafbaar