in , , ,

Formaldehyde: Waarom wordt een bekend gif en kankerverwekkende stof in vaccins gegeven aan kinderen?

Formaldehyde is een erkend carcinogeen en bedreiging van de .

Zoals voorgesteld door de National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS), hebben een aantal waakhond instanties, waaronder de American Cancer Society, de FDA, het National Cancer Institute (NCI), en anderen formaldehyde geclassificeerd als een bekende of vermoedelijk kankerverwekkende stof of carcinogeen en OSHA voegt toe dat het niet alleen een “kankerverwekkend”, maar ook “een sensibiliserend middel is dat een immuunsysteem reactie na initiële blootstelling kan veroorzaken.” het is bekend sterk irriterend voor de ogen en de ademhalingswegen weefsels en de huid met name bij herhaalde blootstelling.

Vanwege de kwalificatie als een toxine en kankerverwekkende stof, zijn er strenge richtlijnen voor een aanvaardbaar niveau van formaldehyde, met name voor mensen die worden beschouwd als een hoger risico te lopen als gevolg van hun omgeving (die wonen in FEMA noodwoningen aanhangwagens of campers, bijvoorbeeld, of degenen met nieuwe vloerbedekking), of hun beroepen (embalmers, haarstylisten het gebruik van bepaalde producten en medische laboranten onder anderen).

Voor de werknemers met een verhoogt risico van blootstelling aan hoge niveaus van formaldehyde dampen, adviseert OSHA jaarlijkse opleiding van de werknemers met betrekking tot de gevaren van blootstelling boven de aanbevolen concentraties (formaldehyde niveaus boven de 0,1 delen per miljoen, of ppm, kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en niveaus boven 0,5 ppm vormen een “action level” wat “medisch toezicht” op de medewerker rechtvaardigt).

Voor de algemene bevolking, zijn de gevaren van blootstelling aan formaldehyde geen reden voor significante bezorgdheid onder de regelgeving kringen, al is er geen tekort aan deskundig advies over het minimaliseren van de blootstelling aan het gif. De NCI raadt het gebruik van exterieur-grade geperst hout producten (zoals multiplex, panelen en spaanplaat), en te zorgen voor voldoende ventilatie bij het gebruik van formaldehyde-uitstotende producten, en het minimaliseren van de vochtigheid in de woning.

California’s Air Resources Board voegt eraan toe dat het belangrijk is om sigarettenrook in gesloten ruimtes te vermijden evenals volledig ventilerende ruimtes tijdens het gebruik van cosmetica die kunnen formaldehyde kunnen bevatten, zoals nagellak en lak verharders, tjdens schilder werkzaamheden of het ophangen van behang, en tijdens het gebruik van een type gas-verwarmingsbron (gas, kerosine of propaan kachels evenals houtkachels). Die bron beveelt ook het wassen van permanente druk kleding aan om formaldehyde inhalatie te minimaliseren.

Er is weinig bekend over geïnjecteerde Formaldehyde

In de meeste studies, verwijzen de gegevens over de toxische effecten van formaldehyde naar de verbinding geïnhaleerd als een gas, en in het algemeen wordt gerapporteerd dat het in wezen onschadelijk is en gemakkelijk gemetaboliseerd wordt, met de meeste bestuursorganen die het eens zijn dat de kleine hoeveelheden ingeademd, ingeslikt of geïnjecteerd via veilig zijn voor zelfs de kleinste kinderen. Een modelgebaseerde studie, “uitgaande van metabolisme op de injectieplaats alleen” heeft gemeld dat “formaldehyde volledig uit de injectieplaats wordt verwijderd binnen 30 minuten, ‘en gebruikt die modelleringsgegevens om aan te tonen dat baby systemische nivau’s 1% van het gebruikelijke niveau van blootstelling via het milieu bedraagt.

De Food and Drug Administration meldt dat, “Er geen bewijs is dat kanker kan worden gekoppeld aan occasionele blootstelling aan kleine hoeveelheden van formaldehyde via injectie zoals bij vaccins. ‘Wat ze niet lijken te overwegen is dat baby’s systematisch meerdere doses vaccins op één tijd worden gegeven, dus is het gecombineerde niveau van formaldehyde blootstelling het niveau dat moet worden berekend, niet de hoeveelheid in een enkele dosis . Volgens Dr. J. Sherri Tenpenny Integrative Medical Center, is tegen de tijd dat een kind de leeftijd van 5 jaar heeft bereikt, deze geïnjecteerd met een totaal van 1795 microgram (mcg) of 1,795 mg formaldehyde als volgt:

-Hepatitis B – 3 doses x 15 mcg per stuk -DTaP – 5 doses x 100 mcg per stuk - (IPV) – 5 doses x 200 mcg per stuk -Influenza – 6 doses x 25 mcg per stuk -Hepatitis A – 1 dosis x 100 mpg per stuk

vaxx

Valide vragen blijven onbeantwoord

Weinig gegevens behandelen de onderlinge verschillen in metabolisme die optreden wanneer formaldehyde niet wordt geïnhaleerd maar geïnjecteerd, zoals bij vaccins, of verschillende niveaus die al dan niet worden getolereerd door zuigelingen en kinderen vergeleken met volwassenen. Zelfs dierstudies kijken over het algemeen alleen naar geïnhaleerd of toegepaste formaldehyde. Uit een zeer oude studie is echter gebleken dat zelfs sterk verdunde formaline (formaldehyde in vloeibaar) ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt bij de proef dieren, ongeacht de wijze van toediening.

Hoewel een dergelijk onderzoek niet de plaats van evaluatie bij de mens kan overnemen (of meer up-to-date laboratoriumevaluatie), rapporteerde de auteur van deze studie dat intraperitoneale (geïnjecteerd in de lichaamsholte) formaline een “vernietigende reactie” had op elk orgaan waarmee het in contact kwam, met inbegrip van de alvleesklier, lever, peritoneale vetten, en de eileiders; injectie in de longen veroorzaakte longontsteking en bronchitis; en injectie in een spier of onder de huid (die beide routes gebruikt voor toediening van vaccins) veroorzaakte een significante huidontsteking. De auteur concludeerde dat als op “enigerlei wijze formaline in het lichaam wordt geabsorbeerd, dit dan in staat is tot beschadiging” in de aangetaste organen.

Gewoon omdat het menselijk lichaam het kan verwerken en het kan elimineren zolang het van een bepaald minimaal niveau van formaldehyde betreft wanneer het wordt aangetroffen in de dagelijkse moderne omgeving, betekent nog niet dat het veilig is om herhaaldelijk op het onrijpe immuunsysteem van een baby of kind toe te passen.

Lees verder via de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

You can’t hide anymore: ‘Big Brother’-camera herkent je via het kleinste detail

Kamer kiest voor wet vol achterdeuren met alle gevolgen van dien