in , , , , , ,

Forse oversterfte in Nederland 2021: Hoevelen zijn vaccinatie-slachtoffers?

4955470

Aan de Nederlandse kwaliteitsmedia, Geachte journalisten, Ik wil U vragen het te hebben over het grootste taboe dat wij op dit moment in Nederland hebben: Vaccinatieschade. U meld iedere dag de doden, ziekenhuis en IC opnames van Corona.

U steunt het massale vaccinatiebeleid. Maar waarom horen we niets over de schaduwzijde van dat beleid ?

Het LAREB, het instituut voor bijwerkingen, heeft een gedeelte van de directe korte termijn vaccinatieslachtoffers in beeld. De teller staat daar nu (17 Okt.) op 539 sterfgevallen min of meer gerelateerd aan vaccinatie (totaal meld LAREB op haar website 155.548 bijwerkingen).

Opmerkelijk is dat het meldpuntvaccinatie.nl (op 17 Okt.) echter 2204 meldingen van sterfgetallen rapporteert (naast 2835 ernstige bijwerkingen).

BPOC voorzitter Pieter Kuit verklaarde mij in een toelichting dat er nu bij hen in totaal 3307 sterfgevallen zijn gemeld. ‘2204 daarvan zijn sterfgevallen zonder onderliggend lijden, tot maximaal 80 jaar en binnen 4 tot 10 dagen overleden. De overige 1103 gemelde sterfgevallen voldeden niet aan die criteria’. Hoeveel van die mensen is jong? Zijn antwoord was schokkend ‘70% is onder de 60’.

Realiseert U zich dat? Ruim 2000 jonge mensen zouden zijn gestorven aan de vaccins. Covid eiste tot zover 18.000 slachtoffers, maar daarvan waren maar enkele tientallen jonge mensen.

Tenslotte: Mevrouw Halsema. Ik heb het afgelopen jaar zeer scherpe kritiek op U gehad toen U vreedzame demonstranten liet bedreigen, intimideren en met geweld van het museumplein verwijderen. Ik heb de afgelopen maanden ook gezien dat U onze demonstraties wel toestond.

Daarnaast hebben we gezien dat U kiest voor een beleid waarin uw BOAs het QR paspoort niet actief handhaven. Met name voor het laatste verdient U een compliment.Tenslotte: Het filmfragment, waarin de heer Gommers vertelt waarom hij tegen het opschalen van IC is.

(Filmfragment)Meneer Gommers. U pleit voor inperking van onze burgerrechten en de vernietiging van onze bedrijven, maar weigert dat op te lossen met het opschalen van IC en ziekenhuiscapaciteit. Meneer Gommers. Politiek en media falen U ter verantwoording te roepen. Dat neemt niet weg dat uw uitspraken schokkend, immoreel en onacceptabel zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=STngF87AMZg

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccines dees doden 02 488x300 1

Peer-reviewed onderzoek: 8x meer risico op miskraam na COVID-19 vaccinatie

Islam EU 1024x512

Volk is klaar met islam gedram: Raad van Europa trekt pro-hoofddoekcampagne terug