in ,

‘Forse toename criminaliteit door asielzoekers’

Het aantal geregistreerde misdrijven met een asielzoeker als verdachte is vorig jaar met ruim een kwart toegenomen.

Dat staat in een incidentenoverzicht van het ministerie van en Veiligheid, waar de Telegraaf een conceptieversie van in handen heeft.

In het overzicht staan bijna 5000 zaken, tegenover bijna vierduizend in 2018. In diezelfde periode steeg het aantal veel minder, namelijk met drie procent naar bijna 55.000.

In het document schrijft het ministerie dat de toename deels is te verklaren door een andere manier van registreren. Meerdere misdrijven die tegelijk zijn gepleegd, worden hierdoor apart geregistreerd.

Als voor dit verschil wordt gecorrigeerd, zou de toename nog altijd 22,4 procent zijn.

Onder de geregistreerde misdrijven waren 2100 winkeldiefstallen, een stijging van een kwart. Zakkenrollerij steeg met de helft naar ruim 300 en heling nam met twee derde toe naar bijna 200.

Op de lijst staan ook zwaardere misdrijven, zoals twee keer moord of doodslag (gelijk aan 2018).

Het aantal pogingen tot moord of doodslag steeg met een kwart naar 30 en het aantal geregistreerde verkrachtingen verdubbelde naar 8.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Dat is toch logisch. Ze worden hier niet gestraft en kunnen dus gewoon hun gang gaan. Geen kans op asiel ( veiligelanders), meteen retour. Strafbaar feit gepleegd, meteen uitzetten met de hele familie. Dat is de enige oplossing

Grote Schoonmaak
10 maanden geleden

Het is tijd dat de zaken wat duidelijker worden afgebeeld.
We weten dat Soros migranten heeft geronseld om naar de EU te gaan en amok te maken. Laten we dit gewoon hardop zeggen in plaats om maar voorzichtig te zijn.
De Nieuwe Wereld Orde heeft de gevestigde orde totaal weten te verstoren met criminele organisaties als de EU, BIS, ECB, UN, WHO, NAVO etc en figuren als Merkel, Macron, Rutte.
Checks en balances om deze criminelen te ontmaskeren heeft volledig gefaald en de regering is net als in de VS volledig corrupt of monddood gemaakt.
Conspiracy denkers die de overheden hebben gewaarschuwd zijn volledig genegeerd en werden niet geloofd. Zij hebben voor 100 % gelijk gekregen en zij hebben niet kunnen voorkomen dat de cabal de macht kreeg.

Nu de zaak zo duidelijk is geworden zullen we orde op zaken moeten stellen en dat gaat niet met zachte hand. Naast zaken als een nieuwe regering moet deze migranten kwestie zo spoedig mogelijk opgelost worden wil de nederlandse samenleving niet nog verder ontwricht.
Datgene waarvoor de burgers al vanaf het begin voor hebben gewaarschuwd moet ophouden.
De migranten gaan of integreren en zich aanpassen aan de westerse cultuur of zij gaan direct terug naar huis. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
En dan kunnen we ook Zwarte Piet weer van harte welkom heten !!!!

jungleelephant
10 maanden geleden

Grote Schoonmaak :helemaal mee eens!

Het coronavirus was al veel langer in Nederland

Staat niet in hoger beroep tegen vonnis rechter inzake SyRI, gaat nieuw instrument ontwikkelen