in ,

Foto’s die je blijkbaar niet mag zien: Jeanine Hennis (VVD) met hoofddoek, op bezoek bij Iraanse haatbaarden

13724210255 4059b11fca jsf hennis e14186784673131

De voormalige VVD-minister Jeanine Hennis Plasschaert is tegenwoordig Speciaal Vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties. Zij ontmoette in die hoedanigheid op 6 januari jongstleden de ambassadeur van Iran, Iraj Masjedi.

Te zien is dat Hennis een hoofddoek draagt in zijn aanwezigheid, wat opmerkelijk is gezien de bittere strijd van Iraanse vrouwen om blootshoofds over straat te mogen gaan. Er zitten ettelijke vrouwen in Iraanse gevangenissen omdat zij opkwamen voor hun rechten en de gehate doek afwierpen.

Van sommige vrouwen is al maanden niets vernomen.

Op het moment van publicatie van dit artikel is er nog iets opvallends aan de hand: mevrouw Hennis deelt veel tweets van haar ontmoetingen met Iraakse functionarissen, op al deze foto’s staat zij blootshoofds.

DwUHQJCXQAAKNjA

De tweets met foto’s van de gehoofddoekte ontmoeting met de Iraanse ambassadeur -van hetzelfde account als haar eerdere retweets- deelt zij echter niet.

DwUHQJDX4AAW35R

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
electric car 1547408128

Promovendus: ‘Elektrische auto’s gaan klimaatdoelen niet halen, niet duurzaam en te goedkoop om productie op te voeren’

nano 1547412251

Wat is nano-luchtvervuiling, dat waar de politiek en media over zwijgen? Deel 1