in ,

Foto’s die je blijkbaar niet mag zien: Jeanine Hennis (VVD) met hoofddoek, op bezoek bij Iraanse haatbaarden

De voormalige -minister Jeanine Hennis Plasschaert is tegenwoordig Speciaal Vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties. Zij ontmoette in die hoedanigheid op 6 januari jongstleden de ambassadeur van Iran, Iraj Masjedi.

Te zien is dat Hennis een hoofddoek draagt in zijn aanwezigheid, wat opmerkelijk is gezien de bittere strijd van Iraanse vrouwen om blootshoofds over straat te mogen gaan. Er zitten ettelijke vrouwen in Iraanse gevangenissen omdat zij opkwamen voor hun rechten en de gehate doek afwierpen.

Van sommige vrouwen is al maanden niets vernomen.

Op het moment van publicatie van dit artikel is er nog iets opvallends aan de hand: mevrouw Hennis deelt veel tweets van haar ontmoetingen met Iraakse functionarissen, op al deze foto’s staat zij blootshoofds.

De tweets met foto’s van de gehoofddoekte ontmoeting met de Iraanse ambassadeur -van hetzelfde account als haar eerdere retweets- deelt zij echter niet.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=landverraad
1 jaar geleden

De moraal van het verhaal: de Nederlandse overheid buigt zich in alle bochten zich aan te passen aan het land waar zij gast zijn en moslims verwachten bij vestiging als gast in een Europees land dat de gastheer zich aanpast en zelfs de Sharid wetten overnemen. Ik kan deze overheid garanderen dat er onder de bevolking geen enkel draagvlak is voor deze ongeremde immigratie … en vroeger of later gaat dit leiden tot giga conflicten.

Promovendus: ‘Elektrische auto’s gaan klimaatdoelen niet halen, niet duurzaam en te goedkoop om productie op te voeren’

Wat is nano-luchtvervuiling, dat waar de politiek en media over zwijgen? Deel 1