in , , , ,

Franse oproerpolitie zet semi-automatische wapens met scherpe munitie in tegen de gele vesten

De Franse oproerpolitie was op zaterdagmiddag op beeld te zien met zwaaiende Heckler & Koch G36 semi-automatische geweren met 30-ronde magazijn in de buurt van de Arc de Triomphe in Parijs, meldt de Daily Mail.


Franse oproerpolitie zwaaiend met H & K G36 semi-automatisch geweer

De inzet van geweren met vermoedelijk scherpe munitie zichtbaar in het magazijn is een intimiderende escalatie als president Emmanuel zijn greep op Frankrijk blijft verliezen na negen weken van landelijke protesten door de Gilet Jaunes (Yellow Vest) beweging.

The Gilet Jaunes begon als een demonstratie tegen een brandstofbelasting die verband houdt met klimaatverandering, die snel veranderde in een algemeen protest tegen de regering van Macron en de hoogste belastingen ter wereld. We zijn ervan overtuigd dat de bereidheid van Frankrijk om 1 miljard euro te sturen om te herbouwen, hen zal helpen om hen te kalmeren.

Gele vestdemonstrateur Gilles Caron vertelde tegen de dailymail: “De CRS met de wapens droegen helmen en kogelvrije vesten – ze waren geen gespecialiseerde vuurwapeneenheid”, voegde hij eraan toe “Hun taak was gewoon om ons te bedreigen met dodelijke wapens op een manier die zeer verontrustend is, we verdienen wat uitleg.”

Een woordvoerder van de Franse Nationale bevestigde dat het CRS op zaterdag uitgerust was met H & K G36’s, maar dat het hun operationele gebruik om veiligheidsredenen niet zou bespreken.

Een G36 werd gestolen van binnenuit een politiebusje tijdens een soortgelijke Yellow Vest-demonstratie door de Arc de Triomphe op 1 december.

Een aantal voertuigen van de 21st Intervention Company van de prefectuur Parijs werden bestormd, wat suggereert dat de diefstal opportunistisch was tijdens een dag van intens geweld, toen de Arc de Triomphe zelf werd vernield. – dailymail

De voormalige Franse conservatieve minister Luc Ferry riep op tot het gebruik van live-rondes tegen de Gele Vest “misdadigers” die “de politie in elkaar slaan”, zoals deze voormalige zwaargewicht bokser, de 37-jarige Christophe Dettinger die gearresteerd werd nadat hij met verschillende Franse politieagenten.

Ferry – nu een voltijds filosoof, zei: “Wat ik niet begrijp, is dat we de politie niet de middelen geven om een ​​einde te maken aan dit geweld.”Toen ze werden uitgedaagd met de suggestie dat de wapens tot bloedvergieten zouden leiden, zei Ferry: “Nou, luister, eerlijk gezegd, als je ziet dat mannen een ongelukkige politieman op de grond slaan, dan moeten ze hun wapens voor eens en voor altijd gebruiken! genoeg.

Hoe de H & K G36 eruit ziet in actie:

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elite Exposed
2 jaren geleden

De EU heeft duidelijk getoond in de afgelopen 20 jaar waar ze voor staan en het is duidelijk dat de mensen geen rol spelen in hun beleid. Als de EU een handelsorganisatie zou zijn dan is dat heel erg maar misschien nog te accepteren maar deze EU wil een niet democratische Nieuwe Wereld Orde vormen waar mensen ondergeschikt zijn aan een fasctische regering van banken en multionationals.

Heel slinks begonnen met een unie van souvereine staten en een gemeenschappelijke munt is deze EU onafgebroken bezig op niet democratische wijze bevoegdheden naar zich toe te trekken om uiteindelijk een politieke unie te vormen. Alleen zijn de spelregels daar voor nooit opgesteld en de bevolking heeft zich nooit kunnen uitspreken over die ideeen. Referenda worden gewoon terzijde gelegd of burgers worden bedonderd met een “inlegvelletje”.

De immigratie van miljoenen gelukzoekers zonder opleiding uit een andere cultuur zponder enig overleg was de druppel die de emmer deed overlopen.
Merkel nota bene spreekt openlijk over het afschaffen van souvereine staten. Hoe duidelijk wil je het hebben? Merkel en Macron praten inmiddels over een accoord (accoord met wie?) praten over het samenvoegen van Frankrijk en Duitsland. Waar houden deze criminele activiteiten op die op geen enkele wijze de mening van de bevolking vertegenwoordig?

Financieel gezien is de EU een ramp en de schuld bij de ECB (die een grote winst voor de banken en multinationals – dus de elite was) niet meer op te brengen en zal onvermijdelijk tot zeer grote financiele problemen leiden. Deze schuld was niet overmijdelijk maar gevolg van het beleid van de EU die slechts oog hadden voor de banken en multinationals waarbij de schade eenzijdig bij de burgers werd neergelegd. Burgers kun je een tijd lang bedonderen, maar er is een grens.

Geen zinnig mens kan en zal dit accepteren en gewapend optreden zal slechts leiden tot veel meer verzet vanuit de bevolking.
Het opbreken van de EU is onvermijdelijlk waar bij de banken en multinationals (de elite) zullen dit keer de prijs betalen.

Politie vertraagt onderzoek door de politie naar politiecorruptie bij de politie, “waakzaam en dienstbaar”?

Leuk vooruitzicht: Baby van nu werkt 60 jaar en mag 20 jaar van oude dag genieten