in , ,

FvD en PVV strijden met elkaar om als eerste een motie van wantrouwen tegen de regering in te dienen om Marrakesh VN-migratiepact

briefkasten2 / Pixabay

Forum voor Democratie en de strijden met elkaar om als eerste een motie van wantrouwen tegen de regering in te dienen over het ondertekenen van het -pact. Ook de roert zich tegen dit pact dat onder meer de rechten van vluchtelingen regelt.

Daarnaast zou het pact kritiek op vluchtelingenbeleid aan banden willen leggen. Een ‘inlegvelletje’ moet die bezwaren wegnemen.

De wetten van staan boven het pact?! Er is ook een welke de boerka verbied, echter zijn er enkele burgemeesters die boven de wet denken te staan en deze wet in hun stad niet handhaven.

Zo’n Bram van Ojik heeft wel erg veel woorden nodig om aan te geven dat hij er niets van snapt.

Wist je dat er in de EU plannen zijn om kritiek op migratie strafbaar te maken onder de noemer “hate-speech”? Dat zelfs mediabedrijven gesloten kunnen worden door de overheden wanneer zij niet ‘positief’ spreken over migratie.

Een coup van regeringen tegen haar eigen volk, de VN-migratiepact’s vinden oorsprong in “Duitse oorlogsverklaring”

Na Marrakech komt New York: Het VN-migratiepact van Marrakech is niet alles! In New York volgt “Global Compact for Refugees”

Video: Vice-Premier Hugo de Jonge weet niet wat Marrakesh migratiepact is, heeft er zelfs nog nooit van gehoord!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Raar! De niet bovenmodaal burger moet voor de nieuwe peperdure hightech elektrische auto van bovenmodaal gaan betalen

3 dingen die vlak voor de crisis van 2008 zijn gebeurd, gebeuren nu weer in Amerika