in

FYI, Dennennaald thee: Versterk jezelf met deze gezondheidstonic

Geen idee maar heb het al vaker gehoord/gelezen….

Hoewel eeuwenlang gebruikt door indianen, is dennennaald thee niet goed bekend bij het grote publiek vandaag de dag. Maar het is zeker de moeite waard om kennis te maken met dit onconventionele brouwsel om mentale helderheid te verhogen, versla besmettelijke ziekten en sla knock-out.

Interessant feit, dennennaalden bevatten veel meer vitamine C dan verse sinaasappelsap en werden gebruikt door de vroege kolonisten van Noord-Amerika om scheurbuik te voorkomen, een ziekte geassocieerd met vitamine C-tekort. Vanwege hun hoge concentratie antioxidanten worden dennennaalden ook erkend als een krachtige immuniteit booster door onderzoekers.

Genezing merites

De olie in dennennaalden, zoals die gevonden wordt in eucalyptus, beschermt tegen een aantal gezondheidsproblemen en schadelijke organismen. Dr. Edward F. Group III, oprichter van het Global Healing Center, geeft de volgende voordelen:

– versterkt de immuniteit

– Verlicht bronchiale en sinusinfecties

– Desinfecteert schimmel, gist sporen en Escherichia coli

– Beschermt tegen de verkoudheid en griep

– Neutraliseert vrije radicalen

– Beschermt tegen spierdegeneratie, oogziekten en aandoeningen van het zenuwstelsel

– Nuttig voor de behandeling van eczeem, zwemmerseczeem, psoriasis, roos, acne en steenpuisten

Bovendien voegt Rural Survival eraan toe dat de den een goede bron is van vitamine A en helpt bij het verbeteren van mentale helderheid, terwijl Doug Wallace opmerkt in het artikel “Another Cancer Killer? Pine Needles’ dat de plant sclerose, allergieën, nierstenen, hypertensie, obesitas, depressie en tumoren kan behandelen.

In feite, toonde onderzoek gepubliceerd in Nutrition and Cancer aan dat dennennaalden “sterke antioxidante, antimutagene en antiproliferatieve effecten vertoonden op kankercellen en ook antitumor effecten in vivo en wijzen op hun potentiële nut in de preventie van kanker.”

En tjdens deze studie bleek dat dennennaalden een uitzonderlijke bron zijn van proanthocyanidine, een verbinding die een goede sterke antioxidante eigenschappen illustreert.

Hoe (veilig) dennennaald thee te maken

De eerste en belangrijkste stap in het brouwen van een gezondheidsbevorderende dennennaald thee is om een veilige soort identificeren. White Pine wordt algemeen beschouwd als de beste keuze. Oogst vervolgens een handvol jonge naalden met een helder groene kleur. ervoor dat u bomen die niet zijn bespoten als bron gebruikt en zich ver weg bevinden van wegen. Strip het bruine papierachtige omhulsel van de uiteinden en grof hakken. Plaats in een warmte-proof container en giet kokend over de naalden. Dek af en laat gedurende 10 minuten staan. Filter het, en zoeten naar smaak en onmiddellijk opdrinken.

Giftige evergreens

NIET oogsten uit de volgende bomen omdat de naalden giftig zijn:

Ponderosa Pine (ook bekend als Blackjack, Western Geel, Geel en Bull Pine), Lodgepole of Shore Pine, Common Juniper, Monterey Cypress, Common Yew, Norfolk Pine en Australische Pine.

Een laatste woord van waarschuwing: Vrouwen die zwanger zijn of van plan zijn zwanger te worden, moeten geen dennennaald thee drinken vanwege het risico van abortus.

Lees verder via: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte 100% verantwoordelijk voor #PGBAlarm

Hypermodern Schiphol wil je lul/borsten zien