in

Gaan we ALWEER! Onderzoek naar mogelijk misbruik zwaar gehandicapten

thisguyhere / Pixabay

Het blijft maar doorgaan, hoe moeilijk kan het allemaal zijn?!

De is een onderzoek gestart naar mogelijk misbruik bij zorgstichting Dichterbij. Twee groepen gehandicapte kinderen en jongvolwassenen zijn mogelijk maandenlang ernstig mishandeld, verwaarloosd en onzedelijk betast.

Dat melden meerdere ouders van de slachtoffers.

De politie laat weten dat er, na meerdere aangiften, een onderzoek is ingesteld. De stichting bevestigt het onderzoek.

De jongens en meisjes – van wie de meesten niet kunnen praten of zich verstaanbaar maken – zouden slachtoffer zijn geworden van ingehuurd personeel bij de stichting die verleent in Limburg, Brabant en Gelderland.

Het onderzoek loopt naar een locatie in het Limburgse Gennep waar zeer kwetsbare gehandicapten in de leeftijd van 14 tot 25 jaar werden verzorgd. De locatie, waar vorig jaar het misbruik zou hebben plaatsgevonden, is inmiddels gesloten. Manager Jos Peters van Dichterbij wil niet inhoudelijk reageren.

Lees hier het complete verhaal:

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Het zou om een of meer medewerkers van een fout uitzendbureau gaan.

Citaat van Annemarie, moeder van Jesse, over hoe Polderland dit soort verschrikkingen oplost: “Ze maakten geen gebruik meer van dat specifieke uitzendbureau werd ons verteld, dus we hoefden ons geen zorgen meer te maken. Maar de ouders hebben inmiddels begrepen dat deze personen elders nog gewoon in de zorg werkzaam zijn. Dat is toch niet te geloven? Mijn nekharen gaan ervan overeind staan.”

Die van ons ook.

Lees verder bij de bron: GeenStijl.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie zit er achter de NGO’s en mensensmokkel-bendes?

Een glutenallergie bestaat niet