in ,

Gaan we weer: Nieuwe Covid-19-variant gevonden die reguliere PCR-tests kan omzeilen

Het Franse ministerie van Volksgezondheid heeft gewaarschuwd dat een nieuwe variant van Covid-19 die in het noorden van het land wordt gevonden, conventionele PCR-tests kan omzeilen, maar de eerste analyse suggereert dat het niet besmettelijker of dodelijker is.

Maandag zei het directoraat-generaal (DGS) in een persbericht dat een nieuwe Covid-19-variant werd onderzocht nadat genomische sequencing het bestaan ​​van 8 gevallen in één ziekenhuis bevestigde, waar de nieuwe stam was geïdentificeerd maar aanvankelijk was niet weergegeven na PCR-tests. 

Het DGS zei dat de nieuwe variant niet besmettelijker of dodelijker lijkt, hoewel dit een zeer vroege beoordeling is. 

De verklaring voegt eraan toe dat het virus RT-PCR-testresultaten (reverse transcriptie-polymerase kettingreactie) op nasofaryngeale monsters lijkt te hebben ontweken. In plaats daarvan moest de diagnose worden gesteld “door serologie of door RT-PCR uit te voeren op diepe respiratoire monsters.” 

De verklaring besluit met de opmerking dat de lokale autoriteiten en prefecturen maatregelen nemen om de overdracht van het virus “uit voorzorg” te beteugelen Maatregelen omvatten “het versnellen van , het herinneren van mensen aan het belang van sociale afstand en het beperken van bijeenkomsten”.

In een bericht aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zei het DGS dat analyse uitgevoerd door het Pasteur Instituut had onthuld dat de nieuwe variant “negen mutaties droeg in de regio die codeert voor het S-eiwit, maar ook in andere virale regio’s.”

Lees verder bij de bron: RT World News

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin
26 dagen geleden

Wat een bullshit verhaal weer. De uitvinder van de pcr test heeft gezegd dat je geen specifieke virus kan vinden met deze test en dus ongeschikt als diagnostisch middel. Dus in feite houd dit Franse verhaal geen steek.
Dus duidelijker gezegd de pcr test kan jouw geen uitslag geven of jij influenza of covid19
of negatief bent. De instanties hebben laatst zelf toegegeven dat de pcr test niet deugt en vele vals positieven gegenereerd heeft.

Big-Brother EU komt met Digital Green Certificate: U mag met vaccinatiepaspoort weer reizen

Inmenging democratie: Twitter censureert alweer, schort nu account Piratenpartij-lijsttrekker op om onbekende reden