in , , , ,

Gaan we weer: VS keurt raketleveringen van Turkije aan terreurgroep in Syrië goed

Defence-Imagery / Pixabay

En ja hoor, het is weer zover, nogmaals een bericht waaruit blijkt dat de VS of zelf wapenleveringen doet aan terreurgroepen, dan wel dat VS wapens naar één of meerdere terreurgroepen in Syrië gaan, dit met medeweten en toestemming van de VS.

De Volkskrant sprak over de levering van munitie en o.a. Grad raketten aan gematigde, minder gematigde en extremistische groepen. Deze levering daar het Syrische leger ‘de arme gematigde rebellen' in Idlib durft aan te vallen.

Wat een vuile bedriegers, we hebben met de Nederlandse wapenleveringen aan ‘gematigde rebellen' gezien waarom het echt gaat: niet meer en niet minder dan terreurgroepen die nergens voor terugdeinzen en de bevolking terroriseren, waar ze hen ook nog eens gebruiken als menselijk schild.

Dat laatste is in de reguliere media alleen erg als Syrië dit zogenaamd heeft gedaan, zoals in het begin van de door de VS veroorzaakte oorlog in Syrië (zonder dat er enig bewijs voor die beschuldiging werd geleverd). Natuurlijk werd IS wel beschuldigd van het gebruiken van de bevolking als menselijk schild, zonder dat de reguliere media en in het westen ook maar één reactie gaven en geven op bewijzen die aantonen dat de VS en wapens en ander militair tuig leverden aan dezelfde IS.

De Volkskrant spreekt over Grad raketten, echter volgens Ben Norton, die het artikel heeft geschreven dat hieronder is opgenomen, gaat het om munitie waaronder raketwerpers en rollend oorlogstuig van VS makelij.

De Volkskrant durft ook nog te zeggen,dat het leger van Assad een smerige truc uithaalt door alvorens de (fanatieke) extremistische groepen aan te pakken, eerst de ‘gematigde rebellen' aan te vallen. De Volkskrant kent meerdere soorten ‘gematigde rebellen' in Syrië, die theorie volgend is daarna zeker ‘de wat minder gematigde', vervolgens  ‘de nog wat minder gematigde' en ten slotte de extremistische variant aan de beurt.

Wie neemt dat nog serieus??!!! Er is maar één soort ‘gematigde rebel' in Syrië, de ordinaire terrorist, die middels vreselijk geweld de bevolking te lijf gaat.

Twee terreurgroepen in Idlib communiceerden over welke terreur men het best kon gebruiken tegen de Syrische bevolking: het bombarderen van kleuterscholen, scholen en overheidsinstellingen, of zou het beter zijn het water van kustgebieden te vergiftigen, dan wel markten en ziekenhuizen bombarderen, of alle varianten tegelijkertijd.

Het is duidelijk dat doorgaat met haar smerige gebiedsuitbreiding en niet wenst te vertrekken, noch dat de door haar gesteunde terreurgroepen moeten vertrekken uit Idlib.

Al vaker opgemerkt op deze plek en ondanks dat ik geen fan ben van Putin, mogen we de niet bestaande god op onze blote knieën danken dat hij in Moskou zit en dat daar niet de terreurbende van Trump is gezeteld. Anders gezegd: als Rusland hetzelfde zou doen dan de VS doet in Syrië, waren de rapen gaar geweest.

Vrees dat we in dat geval al in WOIII verzeild waren geweest.

Het volgende artikel, waarin Ben Norton uitgebreid op deze zaak ingaat, verscheen eerder op The Grayzone:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het kabinet hoopt dat u het klimaatbeleid een beetje vergeet

Kan dat? Hoe overheerst 1% van de bevolking de massa van 7 miljard?