in

Gaat Ebola zorgen voor wereldwijd verplichte vaccinaties?

13717995444 b59b4f21b5 ebola1

Enkele dagen geleden schreven wij een artikel over hoe er overal ter wereld paniek lijkt uit te breken in verband met het Ebola virus.

Deze grootste uitbraak van Ebola ooit geregistreerd, komt dan ook (niet toevallig) als een geschenk uit de hemel voor de heersende elite.

Overheden komen in spoedzitting bijeen, overal worden artsen en andere hulpverleners geïnstrueerd, de eerste reisbeperkingen zijn al van kracht en in Amerika worden waarschijnlijk op basis van dit virus de eerste FEMA kampengevuld met gezonde mensen die mogelijk wel of niet in aanraking zijn geweest met dragers van dit virus.

Echter, er zijn enkele feiten die een heel ander licht op de zaak werpen.

Zo lees je bijvoorbeeld bij de Wereld Gezonheidsorganisatie dat tot  90 procent van de mensen die besmet raken overlijdt. Volgens de Wikipedia liggen deze cijfers wat genuanceerder en daar wordt gesproken over aantallen tussen de 50 en 90 procent.

Op dit moment zijn er ergens tussen de 500 en 1.000 mensen overleden aan de gevolgen van Ebola. Het exacte aantal is niet precies vast te stellen omdat een aantal mensen die in de “overleden” categorie zijn ingedeeld, nog niet bevestigd zijn en hiervan is men nog niet helemaal zeker of ze ook inderdaad dood zijn.

Nu lijkt dat veel, maar als we die getallen vergelijken met bijvoorbeeld het normale aantal griepdoden in een jaar dan vallen de Ebola doden bijna in het niet.

Ieder jaar zijn er ongeveer 3 tot 5 miljoen griepgevallen. Daarvan overlijden ieder jaar opnieuw, met de regelmaat van de klok, ongeveer tussen de 250.000 en 500.000 mensen. Dat wordt door ons als “normaal” beschouwd.

Waarom dan al die paniekberichten over Ebola? De reden is simpelweg omdat angst een fantastisch middel is om bevolkingen een bepaalde richting op te sturen. Bange mensen zullen alles doen wat er van hen verlangd wordt, zolang ze maar zo min mogelijk risico lopen om zelf die “vreselijke ziekte” te krijgen.

En dus zullen ze zich vrijwillig laten opsluiten in FEMA quarantaine kampen als ze daarmee hun leven kunnen redden. Daarom vinden ze het niet zo erg als ze straks niet meer mogen reizen. Daarom accepteren ze dat er in de nabije toekomst allerlei maatregelen getroffen zullen worden om hun vrijheden nog verder in te dammen.

Natuurlijk komt er dan ook altijd weer een vaccin om de hoek kijken: 

“Wetenschappers in de Verenigde Staten willen een experimenteel vaccin tegen ebola op mensen gaan testen. Dat liet de Amerikaanse overheidsinstelling National Institutes of Health weten. Eerdere tests op apen zouden bemoedigende resultaten hebben opgeleverd. Er bestaat nog geen geneesmiddel tegen de ziekte, die dood en verderf zaait in West-Afrika. De wetenschappers willen het vaccin tegen ebola mogelijk al in september gaan testen”.

Als er werkelijk gevaar bestaat voor de wereldbevolking dan ligt die in bovenstaand bericht.

Wereldwijd zullen er de komende tijd steeds meer Ebola gevallen worden geconstateerd. Je ziet straks op televisie allerlei programma’s die zullen hameren op de gevaren van besmetting en hoe er gelukkig een vaccin in de maak is dat alles zal gaan oplossen.

Als er ooit een ziekte was die er als het ware om schreeuwt om de totale wereldbevolking verplicht te laten vaccineren dan is het wel Ebola.

Het is niet voor niets dat de Verenigde Staten een patent (CA2741523A1) hebben op een door hen uitgevonden (??) Ebola variant “EboBun” en dat dat patent zich uitstrekt tot alle Ebola types mits ze maar in ieder geval voor 70% op de gepatenteerde versie lijken. Verder heeft de Amerikaanse overheid een monopoliepositie als het gaat om de bescherming van het Patent. Ook is vastgelegd hierin de formulering van de ontwikkeling van vaccinaties wat dus is gekoppeld aan dit patent.

via Niburu.

Photo by EU Humanitarian Aid and Civil Protection cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14040722933 2f6ffc5094 koningsdag1

HOERA de vlag kan uit, onze koning investeert flink in onze economie, #koopeenauto en #koopeenboot

54670483 e705c810bc rfid1

Bijna twee derde (62%) van de Nederlanders weet niets over de RFID-chip