in

Gaat Kaag truc uithalen over links om Rutte te passeren? VVD en D66 dragen allebei een verkenner voor

wef

Als de linkse partijen die zo verloren hebben zich bij elkaar gaan voegen of samen in een versplinterde coalitie, met Kaag gaan regeren dan kunnen ze om Rutte heen kwa zetels.

En tada daar hebben we mijn voorspelde eerste vrouwelijke Minister-President Kaag, die graag de visie van Swab/WEF gaat uitvoeren. Onthoudt u bezit niets, maar bent hartstikke gelukkig.

Dan kan Kaag ook nog zetels van FVD in de eerste kamer gaan oprapen/herverdelen om ook daar een meerderheid te krijgen.

Het zou wel een stunt zijn…. En anders hebben we over 2 jaar weer verkiezingen.

We modificeren/vaccineren lekker verder, onderweg naar de nieuwe wereld orde via Build Back Better…..


Op verzoek van D66 gaan niet een maar twee verkenners aan de slag om aan de hand van de verkiezingsuitslag de mogelijkheden tot samenwerking in een nieuwe regeringscoalitie in kaart te brengen.

Normaal gesproken draagt de grootste partij, in dit geval de VVD met volgens een voorlopige prognose 35 zetels, een verkenner voor. Die gaat met alle partijen in gesprek brengt aan de hand daarvan advies uit aan de Tweede Kamer. De nieuwe Kamer, die op 31 maart aantreedt, gaat daar vervolgens over in debat.

Ditmaal zou ook D66 graag een verkenner leveren. De sociaal-liberalen hebben een grote overwinning geboekt en zijn met 24 zetels de tweede partij geworden. Daarom vinden zij het passend dat ook zij nauw worden betrokken bij de verkennende gesprekken.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
misbruik 1550506328

Duits onderzoek naar kindermisbruik onthult 243 daders en 300 slachtoffers in katholiek bisdom Keulen

putin 1550779129

Poetin daagt Biden uit voor live debat over kwesties die van belang zijn voor de rest van de wereld