in , , ,

Gedwongen huisverkopen met bijna 10% gestegen t.o.v. jaar geleden

Het aantal gedwongen huisverkopen was in oktober 216, dat is een stijging van maar liefst 9,6% t.o.v. dezelfde maand vorig jaar. Natuurlijk zie je in deze cijfers niet, hoe het de huizenkopers vergaat, die een nationale hypotheekgarantie hebben, zij kunnen vooralsnog niet failliet gaan en worden met van u op de been gehouden.

De ex-huizenbezitters moeten natuurlijk geherhuisvest worden en u snapt zeker wel, dat niet de , of andere hypotheekverstrekkers opdraaien voor die kosten: ook dat mag…… u betalen!

Uw doet er intussen alles aan, de huizenprijs op het achterlijk hoge prijsniveau te houden, de ene hypotheekgarantie na de andere gaat de deur uit, dit nog naast alle belasting die wij met z'n allen mislopen, omdat rijke ouders hun kinderen een godsvermogen belastingvrij mogen schenken voor een huis (en voor een kwart aan iets anders te besteden…..).

Kortom 2 doet z'n best de huizenbubbel op spanning te houden….

Lees verder via De Azijnpisser

 

Foto via steffenz


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderzoek: arme mensen hebben gemiddeld acht tanden minder dan rijke mensen

Terugkijktip: Demmink Dossier EenVandaag