in

Geen explosief bij jihadverdachten Den-Haag

in ontkent dat er bij de twee jihadverdachten uit explosieven zijn gevonden. Er zijn wel materialen gevonden die “potentieel” bij het maken van een bom gebruikt kunnen worden.  Volgens het Belgische OM is er geen bewijs dat de twee “een zeer concreet plan” voor een bomaanslag hadden. Wel hielden ze zich op in de buurt van “bepaalde Europese instellingen”, zo bleek uit het Belgische onderzoek.   (TT). Nu de diepere achtergrond:

Er is bij de verdachten wat Pokon, chloor en wasbenzine gevonden,  die “potentieel” bij het maken van een bom gebruikt kunnen worden. Dat wordt nog lastig voor mij want dat spul staat ook allemaal in mijn keukenkastje! (en het maakt een -inval niet alleen aannemelijk, ik heb ook geen grond meer voor schadevergoeding tegen mijn voorarrest, want potentieel had ik iets stouts kunnen doen).

Lees verder via Vrijspreker.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En alweer, duur hè die zorg: Drie ton voor adviseur Gronings ziekenhuis

Teken aan de wand? Rockefellers keren olie de rug toe