in , , ,

Geen helm op in PretPark Amsterdam? 95 euro boete!

MikesPhotos / Pixabay

Vanaf morgen moeten bromfietsers in dan toch echt een helm op en uitwijken naar de rijbaan. Handhavers gaan vanaf dan toezien op de naleving van de nieuwe scooterregels en zullen overtreders ook beboeten.

Bestuurders van een brommer of scooter met een blauwe kentekenplaat moeten sinds 8 april officieel al een helm dragen en op de meeste plekken in de hoofdstad op de rijbaan in plaats van het fietspad rijden.

De tijd van wennen aan de nieuwe regels is voorbij en vanaf maandag worden teams in Amsterdam ingezet die specifiek zullen toezien op de handhaving van deze regels.

De boete voor zowel het niet dragen van een helm als rijden op het fietspad waar dat niet is toegestaan bedraagt 95 euro.

Al sinds de aankondiging van het nieuwe beleid klinkt er veel kritiek.

Een veel genoemd bezwaar is dat snorbrommers, die officieel niet harder mogen rijden dan 25 kilometer per uur, te langzaam zouden gaan voor de rijbaan, wat tot gevaarlijke situaties zou leiden.

Een scala aan protestacties, petities en een rechtszaak hebben de invoering van het nieuwe beleid echter niet kunnen afwenden.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL= NWO gidsland.
1 jaar geleden

De naam “Pretpark” kun je gevoeglijk weglaten. Is het u ook opgevallen dat de boetes voor kleine overtredingen naar gigantische bedragen zijn gestegen? En waarom komen er steeds meer regels? Waarom overal betaald parkeren met krankzinnige bedragen terwijl burgers al zoveel belasting betalen. Waarom is dat?
Ik kan dat alleen maar verklaren vanuit de principes van de Nieuwe Wereld Orde die zich tot doel gesteld heeft om het leven op aarde tot een hel te maken. Overigens is NL gidsland in de Nieuwe Wereld Orde waar veel dingen worden uitgeprobeerd ….
Lees zelf hoe de demonische elite denkt de wereld te willen regeren. Deze gelekte plannen dateren overigens van 1969 …
En dan worden een heleboel dingen die op dit moment spelen duidelijk zoals de EU en de toenemende nationale bevoegdheden naar Brussel, afschaffen soevereine staten, invoeren EU leger, vrijhandelsverdragen voor grote multinationals, de grote stroom immigranten die nooit zullen integreren, CO2 belasting, de criminele centrale banken, de gecreëerde financiële problemen in de wereld, afluisteren smart phones en pc’s, camera’s boven wegen en in winkelcentra etc:

https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3685787.html

Niemand behalve een kleine satanische elite die dit stuurt, maar als burgers niet wakker worden en niet massaal in actie komen is dat wat er gebeurt … Een situatie erger dan Orwell in zijn boek 1084 heeft beschreven. Wordt wakker en praat er over met vrienden en familie. Spreek de politieke partijen aan en schrijf emails ….

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wil wereldwijde CO2-belasting invoeren

Asielzoeker vlucht Nederland uit op provisorisch vlot, gaat net goed