in , ,

Geert Wilders gaat aangifte doen tegen Mark Rutte wegens discriminatie van de Nederlander

-leider Geert Wilders gaat aangifte doen tegen minister-president Mark Rutte wegens van de Nederlander. Op de website Rutte3discrimineert.nl geeft Wilders 39 voorbeelden van discriminatie; van medische voordelen voor asielzoekers tot huurwoningenproblematiek en ouderenzorg.

“Als er iemand in Nederland onterecht ongelijk wordt behandeld is het de Nederlander zelf. Er zijn talloze voorbeelden van te zien op de website. Daarom ga ik aangifte doen tegen Mark Rutte. Wegens discriminatie van Nederlanders. Steun mij!”, schrijft de PVV-leider.

Volgens Wilders worden ‘wij als tweederangs burgers behandeld in ons eigen land’. Volgens de PVV’er denkt de aan iedereen behalve aan de Nederlanders.

Lees ook eens verder bij de bron: Geert Wilders gaat aangifte doen tegen Mark Rutte wegens discriminatie van de Nederlander


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Machiavelli
3 jaren geleden

Die zaak wordt niet in behandeling genomen.,
Laat wel weer zien ‘dat ons “Rechtssysteem’ een lachertje is

Robin Hood
3 jaren geleden

Eeen complete poltiek partij wordt even door Rutte aan de kant gezet. Referenda worden ook niet meer geaccepteerd. EU (NWO) wetgeving passeert zonder commentaar. Noemt men zo’n regering niet een dictatuur???

Machiavelli
Antwoord aan  Robin Hood
3 jaren geleden

De Elite = “niet de gevestigde politici.
Poltici ‘zijn slechts popptjes en loopjongens

Che
3 jaren geleden

In 2011 zijn er in NL. ]booral in lrehe panden] op grote schaal anti guerrilla oefeningen geweest
.
Maar die Calvinistische schijt Hollander ziet niets. Toch is Stadsguerrilla de enige oplossing om van deze dictatuur af te jomen.

leerstuk in de Stads guerrilladoctrine is het bereiken van een tijdelijk en plaatselijk overwicht tegen een vijand [de officiele macht] – die qua mankracht en vuurkracht veruit superieur is. Zo worden de vijandelijke verbindingen ontregeld door konvooien in een hinderlaag te laten lopen en worden aanvallen uitgevoerd op geïsoleerde militaire posten. Men slaat toe en lost vervolgens schijnbaar op in het niets voordat vijandelijke versterkingen op het gevechtsveld arriveren.
De burger wordt op een gore manier in de maling genomen. en met de ecinomie gaat het ook niett goed. Blijft over deze manier. Kies de Aanval

Rapport: Is de Europese Centrale Bank bang voor een bankrun?

Weer schijnkeuze door kloonpolissen zorgverzekeraars