in , ,

Geert Wilders gaat aangifte doen tegen Mark Rutte wegens discriminatie van de Nederlander

-leider Geert Wilders gaat aangifte doen tegen minister-president Mark wegens discriminatie van de Nederlander. Op de website Rutte3discrimineert.nl geeft Wilders 39 voorbeelden van discriminatie; van medische voordelen voor tot huurwoningenproblematiek en ouderenzorg.

“Als er iemand in onterecht ongelijk wordt behandeld is het de Nederlander zelf. Er zijn talloze voorbeelden van te zien op de website. Daarom ga ik aangifte doen tegen Mark Rutte. Wegens discriminatie van Nederlanders. Steun mij!”, schrijft de PVV-leider.

Volgens Wilders worden ‘wij als tweederangs burgers behandeld in ons eigen land’. Volgens de PVV’er denkt de politiek aan iedereen behalve aan de Nederlanders.

Lees ook eens verder bij de bron: Geert Wilders gaat aangifte doen tegen Mark Rutte wegens discriminatie van de Nederlander


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rapport: Is de Europese Centrale Bank bang voor een bankrun?

Weer schijnkeuze door kloonpolissen zorgverzekeraars