in , , , ,

Geestelijke gezondheid EU-jongeren bijzonder zorgwekkend

VISHNU_KV / Pixabay

Een nieuw Europees rapport stelt dat de geestelijke onder de 72 miljoen Europese jongeren “bijzonder zorgwekkend is”. Maar liefst 14 procent van de 18 tot 24-jarigen loopt risico op een .

Meisjes hebben meer kans dan jongens op depressieve klachten.

Het zopas verschenen rapport van de European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions (Eurofound) geeft een overzicht van de aanwezigheid van matige tot ernstige symptomen van depressie bij jongeren tussen 15 en 24 jaar in de .

De studie, Inequalities in the access of young people to information and support services, maakt gebruik van nieuw onderzoek en bestaande data op nationaal en Europees niveau om de sociale situatie en de gezondheid van jongeren te analyseren, alsook de mate van toegang die ze hebben tot ondersteuning.

Veel steun van ouders

Het rapport komt tot de conclusie dat de meerderheid van de 72 miljoen Europeanen tussen 12 en 24 jaar

Lees verder bij de bron: MO*


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pim
1 jaar geleden

Vervreemding als gevolg van “verdeel en heers” – en ‘ongebreideld’ gebruik smartphones. Plus een neoliberaal maatschappij model = Chaos en asociaal gedrag.

Leo
1 jaar geleden

In een compleet vernielde wereld kan een jongmens zich niet ontwikkelen, dat worden later geestekijke wrakken. Waarin hechtings-problemen en OCS de grootste groep zal zsijn

Rutte slechtste regering ooit
1 jaar geleden

Ik ben totaal niet verbaasd. Wat kun je anders verwachten met een EU die door banken en multinationals (dus door macht en geld) wordt geregeerd. De kruimels die van de tafel vallen zijn voor de burgers. Mensen zijn sluitpost op de begroting.
Regeringen/overheden zoals in NL zijn totaal vervreemd van de bevolking en lopen blind achter de EU aan. Om niet genoemde redenen geven regeringen (in opdracht van de EU en VN) prioriteit en ruim budget aan immigranten (nee, dat zijn geen vluchtelingen en geen asielzoekers) die zich niet aanpassen en willen voortleven zoals zij in Afrika leefden, terwijl diezelfde overheid geen aandacht heeft voor de eigen jeugd/bevolking. Diezelfde immigranten vragen alle aandacht van politie en justitie met hun stuitende gedrag, waar de NL overheid vervolgens de eigen burgers volledig in de kou laat staan ….
De eigen autochtone bevolking is alleen goed om belasting te betalen. En op tijd anders is er direct een boete zoals bij gebruik van een mobieltje op de fiets!!!
Bedrijven krijgen vrij baan bij alles (inclusief afdracht belasting in belastingparadijs) en de mensen worden aan hun lot overgelaten. Vaste banen zijn bijna een zeldzaamheid en de lonen zijn de afgelopen 20 jaar niet gestegen. Mannen en vrouwen moeten werken terwijl dat 60 jaar geleden niet nodig was. Hoe kan dat met al die computers en robots. De reden: de welvaart wordt niet verdeeld ! De superrijken zijn enorm veel rijker geworden en de rest van de bevolking verarmt. Jonge mensen worden noodgedwongen ZZPer …. zonder opbouw pensioen terwijl de bedrijven draaien als een tierelier met krankzinnige beloning voor de CEO (Shell CEO 24 miljoen = salaris 200 senior ingenieurs).
Betaald parkeren is de standaard en overal is het direct krankzinnig hoge boetes bij de kleinste overschrijding,

Maar er is een punt waar de burgers aan de bak mogen: dat is als de EU of de banken onderuit gaan ….. ja, dan zijn de burgers het geld op hun spaarrekening kwijt !!
Zoals bij Cyprus …..
En is er een referendum (EU grondwet, Oekraine) dan wordt de uitslag gewoon aan de kant geschoven.
Er is een spanning in de samenleving voelbaar waar de regering niet open over is. Rutte CS is de slechtste regering ooit !!!

Het is diep en diep triest !!!!

Er is te weinig, niet te veel CO2

Zoveelste steek incident: ‘Deel geen beelden van realiteit die wij niet konden voorkomen omdat we er wéér niet waren’