in , , , ,

Gefeliciteerd en bedankt voor uw gulle giften: Nederland deze eeuw grootste nettobetaler van de EU

In het nieuws bij de NOS, dus dan weet je direct, dit is geen nep-nieuws:

Nederland is deze eeuw naar verhouding de grootste nettobetaler van alle -lidstaten. In [… 2015] droeg Nederland 2,5 miljard euro meer af aan de Europese Unie dan de EU hier investeerde.

En die 2,5 miljard van 2015 is exclusief ontwaarding van ons geld uiteraard, want laten we die biljoen euro aan cadeautjes voor bankiers niet vergeten! Is die genoemde 2,5 miljard inclusief ons aandeel daarin? En laten we het dan ook niet hebben over de andere dingen die we aan de EU hebben gegeven: zoals bijvoorbeeld het einde van de Nederlandse neutraliteit op internet. Maar dat is prima in orde, want EU!

En die 2,5 miljard is dan ook nog exclusief de miljarden aan ‘leningen' voor Griekenland. En ons deel van de 11 miljard euro die de EU aan Oekraïne gaf, daar kan je uiteraard heel wat mensen mee omkopen… En laten we Naheffingsgate niet vergeten. Oh, en Rutte die de EU vroeg voor geheimhouding over Naheffingsgate! En ook die 1,4 miljard euro extra naheffing bovenop die reeds genoemde 2,5 miljard, ook dat was prima in orde… want EU!

Maar we kregen er ook veel voor terug: zoals een door de EU opgedrongen asielbeleid met goed integrerende en hoog opgeleide asielzoekers, bijvoorbeeld, en prachtige AZCs. En we mochten direct onze lifestyle erop aanpassen! Juist, Weg Met Ons: geen katholiek beladen ‘heerlijk avondje' meer voor ons, maar een ongespecificeerd ‘schitterend avondje'. En wellicht met Sint, maar dan wel zonder Piet. Geen Pasen, maar een ‘vrolijk voorjaar!' Paaseieren zijn uiteraard aanstootgevend, ‘verstopeieren' gelukkig niet. En geen kerstviering met kerstdiner meer, maar een ‘decemberviering' met een ‘winterdiner'. En we mochten voor dat voorrecht onze portemonnee trekken ook, dit EU asielbeleid koste ons in 2015 namelijk reeds 1 miljard euro extra. Bovenop de genoemde 2,5 miljard euro uiteraard. Maar ook dat was prima in orde, want EU!

Voor 2,5 miljard kan je nog heel wat inkopen!

En niet in de laatste plaats kochten we er ook veel propaganda mee in. Ook voor de kleinste kinderen geldt namelijk: Weg Met Ons. Oh, en wie herinnert niet de gedachtenpolitie die we ermee kochten. En we hebben er uiteraard Ierland mee afgeperst, ook fijn. En Griekenland onder de voet gelopen, vooral om onze eigen bankiers te redden. We hebben er 440 miljard euro mee verduisterd, in diverse ‘noodfondsen', die 2,5 miljard is uiteraard wel ook exclusief ons aandeel daarin. Het mag wat kosten, want EU!

De EU handelscommissaris biechtte er ook voor op, dat ze haar ‘werk' echt niet deed voor de Europese bevolkingen. Ze werkte wel noest aan CETA, ook zo'n mooi resultaat, met die fijne leeskamers. En dat anti-democratische handelsverdrag met Vietnam! Dat is toppie, want de EU staat boven alles!

En uiteraard in 2015 ook reeds die ongewenste nabijheid met Oekraïne. En de aanslag van Oekraïne op MH17. We kochten er zelfs diverse valse vlag aanslagen mee, o.a. in Frankrijk. En we kochten ermee de EU Grens en Kustwacht, die nu zo mooi de Afrikaanse migranten ophaalt uit Afrika zelf en hen direct afzet als nieuwe EU burger in Italië! EU Kustwacht of gratis taxi-dienst voor ‘vluchtelingen', oordeel zelf. Hoe dan ook wel uitgevoerd op uw kosten, maar dat is logisch, want de EU!

Oh, en die prachtige Single Digital Market, kost maar 700 miljard! En dan uiteraard de gedwongen leegverkoop, en het omkopen van mannetjes in Zimbabwe, en de terugkeer in Nederland van dwangarbeid uiteraard, en verminderende privacy, en de gezond verklaring van Bisfenol A. Of dat mooie nieuwe gebouw voor Donald Tusk en de Raad van de Europese Unie (wat weer iets anders is dan de en de Europese Raad) En ach, 320 miljoen euro meer of minder… Het zijn goede investeringen, want het betreft de EU!

En herinner het keizerlijk dineren met druivenpelmachines, en het voorrecht van het weggeven van onze soevereiniteit, en het ingeleverd pesticidenverbod! Of anders het EU-spionnenkastje in je auto, het nieuwe ECB optrekje van 1,5 miljard euro, de negatieve rente door het ECB beleid en heel veel sluipende bevoegdheidsoverdracht. En dat is geweldig, want het betreft de EU.

En de financiële controllers kunnen aftekenen op al deze de uitgaves? Echt niet!

Oh, en de EU rekenkamer weigerde uiteraard vervolgens af te tekenen op al deze uitgaves, voor de 22ste keer achter elkaar. Want frauduleus. Maar dat was allemaal goed, want dat is de EU nu eenmaal! Hoog tijd dus, voor een extra loonsverhoging, met terugwerkende kracht uiteraard.

Zomaar eens wat dingen die te binnen schieten uit 2015… Ja, dat was die 2,5 miljard euro (exclusief al het bovenstaande) zeker waard! Wat een eer is het toch dat wij de grootste betalers van al dit moois mogen zijn, de grootste betaler van de eeuw zelfs! U hoeft er niet over wakker te liggen, want u weet: u heeft toch geen keuze in al deze uitgaven! De EU is immers geen democratie. De EU is er niet voor u, u bent er voor de EU. U betaalde zelf aan het vestigen en verharden van de dictatuur in het eigen land.

Dus, Gefeliciteerd Nederland! En namens de eurocraten, multinationals en bankiers: Bedankt voor uw gulle giften.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lidstaten gebukt onder bezuinigingen: EU bouwt een nieuw hoofdkwartier voor 320 (!) miljoen euro

Eurobonds nee, eurobommen ja?