in , , , ,

Gefeliciteerd Europeaan: Raketschild Europa nu actief

Gefeliciteerd Europeaan! U bent weer een stukje veiliger en dat dankzij een totaal onzelfzuchtige Amerikaanse (uiteindelijk) miljarden-investering in een zogenaamd “-schild” in Roemenië. “Rogue states” zouden namelijk eventueel, misschien boze dingen richting protectoraat Europa kunnen schieten. Landen als het zeer gevaarlijke Irrrran!

“Wacht”, hoor ik u denken, “het geopolitieke sprookje uit de Bush-jaren over het fictieve Iraanse atoombom-programma is toch laatst naar de vuilbak van de moderne geschiedenis verwezen?”. Ja, klopt. Sancties opgeheven, Iran vrijgepleit maar dat betekent niet dat NATO en media het operationeel worden van het raketschild niet ongehoord ongeloofwaardig gaan verkopen met de “Iran-dreiging”.

Natuurlijk, geen enkele Iraanse raket is op dit moment in Staat Europa te bereiken, en slechts een blik op de kaart leert dat de plaatsing van de radar-installaties geografisch ietwat merkwaardig ligt en ja, er valt geen enkel rationeel argument te bedenken waarom Iran Europa zou aanvallen. Iran dat al eeuwen lang zijn zijn buren met rust laat.

Het is daarom niet verwonderlijk dat Vladimir Poetin al in 2007 in zijn legendarische speech voor de Münchener Veiligheidsconferentie (Zapruder berichtte) zich zorgen maakte om dit, duidelijk op Rusland, en met soortgelijke systemen (in aanbouw) in Korea, Japan, Israel en , ook op gerichte anti-ICBM wapen. Het toverwoord is “nuclear primacy”, ofwel het winnen van een atoomoorlog door een eerst-slag en het afvangen van de vijandelijke tegenstoot.

Bijna tien jaar na de waarschuwing van Poetin, en een dankzij de Amerikaanse coup in de Oekraïne en de daarop volgende annexatie/her-Ruslandisering van het Krim schiereiland kunstmatig verslechterde verhouding tussen het westen en Rusland, is het zover: de (op papier verdedigingsbondgenootschap) NATO kan langzaam “nuclear primacy” opnemen in het “strategische concept”.

Het MIC stuurt wederom groeten nu de op wereldheersschappij uitzijnde en ultra-agressieve Russen onder leiding van de new-Hitler Poetin zullen moeten reageren. Vrede en veiligheid, twee basisprincipen van de NATO, zijn in Europa weer vele stappen dichterbij gekomen.

Lees verder via de Bron: #zaplog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bram
4 jaren geleden

..
Dat Zionisten Land de US heeft weer een stap naar hun ondergang gezet

Niek
4 jaren geleden

Tegen onderzeeboten vlakbij je kust is ook niets in te brengen. Als het cmd. ook nog via diverse satelieten loopt

Motie van wantrouwen tegen Europese Commissie ingediend

Niets aan de hand: Geradicaliseerde moslim soldaten in Europese legers