in , ,

Gegevens opwarming aarde vervalst door NASA en VS

Grootste wetenschappelijke fraude ooit

Wanneer farmaceutische bedrijven worden betrapt op het vervalsen van klinische studies kijkt niemand daar meer van op. Als een vaccinfabrikant dierlijke antistoffen toevoegt aan hun menselijke proefmonsters om ervoor te zorgen dat ze lijken te werken, dan weten we inmiddels allemaal  hoe farmaceuten zaken doen; liegen, bedriegen en het overtreden van de wet.

Nu in wat misschien wel de grootste wetenschappelijke fraude in de geschiedenis genoemd moet worden zijn het de NASA en de NOAA die op heterdaad werden betrapt op het veranderen van historische temperatuurgegevens naar een ‘Klimaat Verandering Relaas’ die alle realiteit te boven gaat.

Deze bevinding, oorspronkelijk gedocumenteerd op de “Real Science” website wordt hieronder beschreven.

We weten nu dat de historische temperatuurgegevens voor de continentale Verenigde Staten  opzettelijk zijn veranderd door de NASA en de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). Dit in een politiek gemotiveerde poging om de geschiedenis te herschrijven door te beweren dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door een opwaartse trend van de VS-temperaturen. In tegenstelling wat de NASA en NOAA beweren blijkt het  dat de VS zich zelfs in een afkoelende trend en niet in een opwarmende trend bevinden (zie de grafieken hieronder).

Lees verder via Gewoon-Nieuws.nl.

Photo by A Siegel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ingestorte beurs Dubai net als in 2008 voorbode van grote crash?

IMF wil nu toch echt spaargeld en pensioen afromen