Gegevens opwarming aarde vervalst door NASA en VS

Grootste wetenschappelijke fraude ooit

Wanneer farmaceutische bedrijven worden betrapt op het vervalsen van klinische studies kijkt niemand daar meer van op. Als een vaccinfabrikant dierlijke antistoffen toevoegt aan hun menselijke proefmonsters om ervoor te zorgen dat ze lijken te werken, dan weten we inmiddels allemaal  hoe farmaceuten zaken doen; liegen, bedriegen en het overtreden van de wet.

Nu in wat misschien wel de grootste wetenschappelijke fraude in de geschiedenis genoemd moet worden zijn het de NASA en de NOAA die op heterdaad werden betrapt op het veranderen van historische temperatuurgegevens naar een ‘Klimaat Verandering Relaas’ die alle realiteit te boven gaat.

Deze bevinding, oorspronkelijk gedocumenteerd op de “Real Science” website wordt hieronder beschreven.

We weten nu dat de historische temperatuurgegevens voor de continentale Verenigde Staten  opzettelijk zijn veranderd door de NASA en de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). Dit in een politiek gemotiveerde poging om de geschiedenis te herschrijven door te beweren dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door een opwaartse trend van de VS-temperaturen. In tegenstelling wat de NASA en NOAA beweren blijkt het  dat de VS zich zelfs in een afkoelende trend en niet in een opwarmende trend bevinden (zie de grafieken hieronder).

Lees verder via Gewoon-Nieuws.nl.

Photo by A Siegel

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close