in

Gehackte e-mails: coronaprik Pfizer goedgekeurd ondanks ‘problemen’

mohihqdmuyy

Er zijn documenten over het coronavaccin van Pfizer online verschenen die via een hack werden gestolen bij de Europese medicijnwaakhond EMA. Het agentschap zegt dat er met een deel van de stukken is ‘geknoeid’, maar wil niet zeggen welke dat zijn.

In de documenten valt onder meer te lezen dat de EMA onder druk is gezet door de Europese Commissie om het vaccin zo snel mogelijk goed te keuren.

In een document dat dateert van 19 november beschrijft een EMA-functionaris een ‘gespannen en op sommige momenten zelfs onaangename’ conference call met de Europese Commissie over de beoordelingsprocedure rond het vaccin.

De functionaris zei dat er van hem werd verwacht dat het vaccin zou worden goedgekeurd.

Een dag later verbaasde de persoon zich tijdens een gesprek met het Deense geneesmiddelenagentschap over het feit dat Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, had aangekondigd dat de vaccins van Moderna en Pfizer mogelijk nog voor het einde van het jaar goedgekeurd zouden worden.

“Er zijn nog steeds problemen met beide,” zei de functionaris.

Volgens de EMA waren er drie ‘belangrijke problemen’: bepaalde fabrieken waar ze gemaakt worden, waren nog niet geïnspecteerd, er ontbraken gegevens over de vaccins voor commercieel gebruik en bovendien bleken er kwaliteitsverschillen te zitten tussen de vaccins voor commercieel gebruik en de prikken die zijn gebruikt tijdens de klinische   …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
455555181 9bf7f6258c new world order

Honderdduizenden Israëliërs onterecht in quarantaine na uitlezen telefoon

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Vaccinatie kan verplicht worden voor reizen binnen de EU