in

Gelderse D66 gedeputeerde gaf 33.000 euro uit aan 8 daagse trip Silicon Valley

Provinciale bestuurders hebben in 2013 zo’n 257.000 euro uitgegeven aan buitenlandse reizen. Dat is fors meer dan het jaar ervoor, waarin 164.000 euro aan reizen werd gespendeerd.

Vaak worden economische belangen opgevoerd voor dienstreizen. Desondanks konden de provincies over het merendeel van de reizen die de afgelopen vijf jaar door provinciale bestuurders zijn gemaakt, niet aangeven wat ze hebben opgeleverd.

De duurste dienstreis komt overigens op naam van de Gelderse gedeputeerde Annemieke Traag. Deze D66’er gaf ruim 33.000 euro uit aan een 8-daagse trip naar Silicon Valley.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

art.1 grondwet gelijkheids beginsel zegt dat alle nederlanders gelijk behandels zulen worden in gelijke gevallen, hoe komt ht da dat mensen dei geen geld hebben, en bij de socale dienst lopen op elke cent gekontroleerd worden. en deze geldiggers, van de staat alles kunnen doen, en nooit gestraft worden als ze ontslagen worden dan ook nog eens 10 jaar wachtgeld en super bonussen, meekrijgen bij onslag, ook wij hebben rechten!!!!! en zullen deze dan ook gaan bevechten, zolang als deze rechtsongelijkheid bestaat in dit politiek dode land!!!!

Nieuwe EU-Commissie: Onervaren en afgeserveerde politici, lobbyisten en een sjamaan

Zelfmoord van ABN-Amro topman door faillissement werf Peters in Kampen