in

Gelekt Soros document over social media censuur

Een gelekt document laat zien hoe  door George Soros gefinancieerde groepen Google, Facebook en Twitter onder druk zetten om ‘conservatieve rechtse propaganda’ te elimineren.

De recente golf van censuur op internet door Big Tech weerspiegelt het plan van Soros om de macht in Washington terug te pakken.

David Brock – oprichter van Media Matters – presenteerde de memo in januari 2017.

Het document – in handen gekomen van The Free Beacon – stelt dat Media Matters en andere Sorosgroepen ‘toegang hebben tot data van Facebook, Twitter en andere sociale media zodat ze die systeemmatig kunnen monitoren en analyseren.’

Volgens het document werken radicaal linkse groepen samen met Facebook en Twitter om rechtse content weg te werken.

 

 

De memo spreekt van een vier-jaar agenda waarin Trump en de Republikeinen aangevallen worden door Media Matters, American Bridge, Shareblue en Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (CREW). Dit om afzetting van Trump en een Democratische meerderheid te bewerkstelligen.

Bron: The Duran

Lees ook eens verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BIS: ‘Protectionisme uiterst gevaarlijk voor wereldeconomie’

Schaapachtig Nederland gaat terug in de tijd: Gescheiden gym op basisschool