in , , , , ,

Gelekte documenten tonen aan dat Google en Pinterest censuur uitoefenen

leaked documents google pinterest censorship alternative media
The Mind Unleashed

Gelekte documenten van Google en Pinterest tonen aan dat Google en Pinterest censuur uitoefenen op onafhankelijke media, christelijke websites en ‘niet populaire’ opinies op de sociale media.

Niets nieuws, maar zoals al vaker opgemerkt, hoe meer bewijs voor dit soort maatregelen die thuishoren in een dictatuur, hoe beter.

Overigens wordt in het hieronder opgenomen artikel gesproken over het zoeken op het internet waarbij bepaalde resultaten aan de hand van een lijst met termen worden gemanipuleerd, anders gezegd: je krijgt in feite niet te zien waar je naar opzoek was.

Niets nieuws, al een paar jaar geleden viel het me op dat op een ander vlak, namelijk de naam van de website of blog, genoeg was om niet te worden opgenomen in de zoekresultaten, of ze werden pas na een aantal pagina’s weergegeven, ook de Azijnpisser is sindsdien moeilijk te vinden in de zoekresultaten.

Het is dan ook aan te raden dat wanneer je zeker weet een artikel op een site of blog te hebben gezien, de naam van die site of blog toe te voegen aan de zoektermen die je gebruikt.

Gelukkig zien meer en meer mensen dat censuur op de sociale media zich tegen hen keert, ofwel zoeken naar feiten op het internet wordt gedomineerd door platforms die censuur uitoefenen en dan gaat het niet alleen om Google en Pinterest, maar ook om Facebook en Twitter, waardoor men geen of moeilijk informatie op onafhankelijke media kan vinden.

Het voorgaande is van groot belang als je ziet dat de reguliere media voor het overgrote deel al lang niet meer onafhankelijk zijn en ondanks alle beschuldigingen door die media van sites op de sociale media als zouden deze fake news (nepnieuws) en andere desinformatie verspreiden, zijn het juist de reguliere (massa-) media die aantoonbaar een enorme berg fake news brachten en op andere manieren het publiek manipuleerden met desinformatie, dit gebeurt overigens nog steeds.

Neem de totaal gekleurde berichtgeving in die media voorafgaand en tijdens de illegale oorlogen van de VS, met de NAVO als oorlogshond, uiteraard onder opperbevel van de VS.

Lees het volgende artikel, geschreven door Derrick Broze,

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
arbeider 1560411376

Het gebeurt niet vaak, grote zeldzaamheid: De arbeider aan het woord

duim 1560421487

Oeps! Cijfers: vertrouwen van jongeren in de gevestigde media is gedecimeerd