in , , ,

Gelekte emails: Macron betrokken bij illegale wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking

Niet alleen de Franse, maar ook de andere Europese media zwijgen als het graf over de inhoud van de enorme lading gehackte emails van de met grote meerderheid gekozen nieuwe Franse president Emmanuel Macron. Uit de emails blijkt dat zo ongeveer alle ‘complottheorieën’ over Macron zijn, van het wegsluizen van miljoenen naar belastingparadijzen tot aan zijn betrokkenheid bij illegale wapen- en drugshandel. Ook staat nu vast dat Macron inderdaad vanaf het allereerste begin naar voren werd geschoven door de huidige politieke elite, en hij in werkelijkheid nooit een ‘onafhankelijke’ kandidaat is geweest.

Macron is pro- Superstaat, pro-euro, pro- en pro-islam, en zijn klinkende overwinning gisteren wordt daarom alom toegejuicht door de Europese en reguliere media.

WikiLeaks bevestigt echtheid

Het onweersproken WikiLeaks heeft de grote lading gehackte emails, documenten, foto’s en rekeningen onderzocht, en bevestigt dat ze echt zijn. Dat zal ongetwijfeld de reden zijn geweest dat de Franse kiescommissie het publiceren van deze emails tot crimineel bestempelde, en dreigde iedereen te arresteren die er ook maar iets van zou publiceren – overduidelijk om de overwinning van Macron niet in gevaar te brengen.

Ondertussen worden de Fransen en Europeanen zoet gehouden met de bekende, nog nooit bewezen smoes dat het weer ‘de Russen’ zijn geweest die de emails hebben gehackt. Diverse sites die er toch iets van online zetten, werden zo snel mogelijk door de Franse overheid geblokkeerd.

Maar waarom zo angstvallig afdwingen, als het gelekte materiaal toch ‘fake’ zou zijn, zoals wordt beweerd? Wellicht omdat WikiLeaks heeft bevestigd nog niet één vervalsd document te zijn tegengekomen? ‘En we zijn erg skeptisch dat de Macron campagne sneller is dan wij,’ reageert het tot nu toe nog nooit gedebunkte platform.

Illegale wapens voor ISIS

Dat de nieuwe president als bankier bij miljoenen verdiende, en het grootste deel daarvan wegsluisde naar belastingparadijzen, bespraken we al in eerdere artikelen. Nu blijkt dat Macron ook betrokken lijkt te zijn geweest bij illegale wapenhandel. Als minister van Economische Zaken zou hij zaken hebben gedaan met de beruchte Frans-Libanese wapenhandelaar Ziad Takieddine, die wapens heeft geleverd aan de islamitische terreurgroep ISIS.

Een ander opzienbarend document is een bestelbevestiging per email van de Britse chemie-online firma, die legale synthetische drugs produceert. De order van het product 3-MMC is namelijk geadresseerd aan het Franse parlement.

Macron van meet af aan gesteund door elite

Uit het gehackte materiaal komt tevens naar voren dat de Franse politieke elite, inclusief de scheidende president Francois Hollande, van meet af aan achter Macron en zijn zogenaamd ‘onafhankelijke’ campagne stonden. Het kantoor van de president en diverse ministeries hielpen zelfs bij het lanceren van zijn campagne. Daarmee wordt bevestigd dat die ‘onafhankelijke’ status van Macron een doelbewuste misleiding van het volk was, en hij in werkelijkheid tot de kern van de linkse elitaire gevestigde orde behoort.

Geen eerlijke en vrije verkiezingen

Het is nog nooit eerder gebeurd dat het publiceren van gevoelige informatie over een kandidaat tijdens een politieke campagne op straffe van arrestatie werd verboden, en dat alle reguliere media zonder morren akkoord gingen met deze ernstige inbreuk op de persvrijheid en daarmee democratie. Waren de gelekte documenten van Marine Le Pen geweest, dan had het vermoedelijk heel anders gelopen. Dan hadden zowel politiek als media geëist dat ze zouden worden gepubliceerd, omdat de Fransen dan wèl het recht zouden hebben gehad om te weten op wie ze stemden.

De conclusie kan niet anders zijn dan dat er gisteren geen enkele sprake is geweest van eerlijke en vrije verkiezingen in Frankrijk. Eén kandidaat werd door de gehele media en politiek gedemoniseerd en/of geboycot, terwijl de andere kandidaat juist door datzelfde complete ‘cordon sanitaire’ eensgezind en met uitsluitend positieve aandacht werd gepromoot.

Maar dat is tegenwoordig de normale gang van zaken in de EU (denk aan hoe er met de Britse UKIP, de Zweden Democraten, Alternative für Deutschland en de PVV wordt omgegaan). Des te triester is het dat nog maar zo weinig Europeanen in de gaten hebben dat hiermee de laatste resten echte democratie en vrijheid in Europa ten grave zijn gedragen.

Bronnen:

(1) Anonymous
(2) 20minutes

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Globalisme: Europa’s laatste strijd

Nooit toestemming gegeven, toch in het EPD? Check het zelf!