in ,

Gelukszoekersstroom: Burgers klagen Angela Merkel aan wegens hoogverraad

Een aantal Duitse burgers zijn van mening dat de (grond)wet zodanig overtreedt dat zij in aanmerking komt voor vervolging wegens hoogverraad.

Het kantoor van de openbaar aanklager in het Duitse Karslruhe wordt bestookt met verzoeken van burgers die een onderzoek eisen naar de handelingen van bondskanselier Angela Merkel en een vervolging van haar eisen op gronden van hoogverraad.

Allemaal naar aanleiding van het feit dat Merkel de grenzen wijd open heeft gezet voor een niet aflatende stroom vluchtelingen. Onder de Duitse wet is iemand die poogt de Duitse republiek te veranderen of de grondwettelijke orde te beschadigen door middel van geweld of dreiging van geweld schuldig aan hoogverraad.

Volgens de ontvangen brieven wordt aan bovengenoemde voorwaarde voldaan en zal de onbeperkte toestroom van vluchtelingen een demografische verandering bewerkstelligen die het karakter en het bestaan van de republiek zal veranderen.

Ze beroepen zich verder op artikel 20 van de waarin staat dat iedere Duitser het recht heeft om weerstand te bieden tegen diegene die de grondwettelijke orde dreigt af te schaffen, als er geen ander middel voorhanden is. Om de identiteit van de Duitse republiek en bijbehorende grondwet te waarborgen, eist men nu dat de bondskanselier wordt vervolgd voor hoogverraad.

Verder stelt men dat het gedwongen opdringen van migranten aan gemeenschappen, waarbij de ook faciliteiten in beslag neemt zoals parken, sporthallen en privégebouwen om onderdak te bieden aan , een vorm van geweld is. Hierdoor kunnen de acties van Merkel volgens de briefschrijvers dan ook volgens de Duitse wet worden bestempeld als hoogverraad.

Een voorbeeld van hoe de Duitse overheid te werk gaat, bleek enkele dagen geleden toen een klein dorp met 100 inwoners gedwongen werd om een groep van 750 vluchtelingen onderdak te bieden.

Het gaat om het plaatsje Sumte dat ligt in het voormalige Oost Duitsland die eerder deze maand te horen kregen dat de overheid had besloten om daar 1.000 asielzoekers onder te brengen. Dat aantal was zo hoog dat de burgemeester, Christian Fabel, eerst dacht dat hij in de maling werd genomen. Naar later bleek was het allesbehalve een grap en na een stormachtig protest werd het aantal gereduceerd tot 750. Dit niet als gevolg van de protesten, maar omdat men bang was dat het plaatselijk rioolsysteem een groter aantal mensen niet aankon.

Men is van plan om die 750 mensen onder te brengen in een leegstaand kantoorgebouw. Sumte heeft verder niets te bieden, geen school, geen winkels en een heel beperkt openbaar vervoer systeem. De bewoners zijn uiteraard doodsbang dat deze vluchtelingen die voor het grootste deel zoals gewoonlijk bestaan uit jonge mannen, voor zodanige overlast gaan zorgen dat er straks niemand van de bewoners meer naar buiten durft. Dit bezwaar van de dorpelingen wordt door de overheid van tafel geveegd met de opmerking dat de bevolking geen enkel gevaar loopt omdat de straatverlichting ’s nachts blijft branden.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Ik ben voor. Ben alleen bang dat het weer op niks uitlopen.

Mb
5 jaren geleden

Ja die straatverlichting die doet wel oplossen.

Chalie
4 jaren geleden

Nah ja natuurlijk er is straatverlichting. Dat die bewoners dat zelf niet kunnen bedenken zeg…….!
Arme mensen daar krijg je zomaar door je strot geduwd ????. Heel veel sterkte in jullie dorp.

VN Project ID4D: In 2030 een verplicht biometrische ID voor iedere wereldburger

Fopdemocratie: Verplicht sociaal burgerschap, ‘dit hebben we zo met elkaar afgesproken’